Demonstrații culinare, spectacole și voie bună la evenimentul de lansare a magazinului online “Tradiții Sibiene”. Lansarea va avea în Muzeul ASTRA, chiar de Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești.

Asociația “Tradiții Sibiene” invită sibienii la deschiderea oficială a magazinului online www.traditiisibiene.org, eveniment care va avea loc sâmbătă,10 octombrie 2020, începând cu ora 12:00, în Muzeul ASTRA, la Târgul de Țară.

În cadrul evenimentului vor fi prezenți 20 de producători locali, iar invitatul special este Chef Alin Barabancea care va mijloci întâlnirea dintre producători și consumatori cu diverse demonstrații culinare.

”În scopul încurajării consumului de produse agroalimentare românești, organizăm acest eveniment chiar în ziua de 10 octombrie, zi națională dedicată prin excelență produselor românești, tradiției și obiceiurilor străbune. Vizitatorii vor avea parte de degustări, cântec, joc și voie bună”, a declarat, Iulia Rusu din partea Asociației ”Tradiții Sibiene”.

Demonstrații culinare, spectacole și voie bună la evenimentul de lansare a magazinului online “Tradiții Sibiene”. Lansarea va avea în Muzeul ASTRA, chiar de Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești.

La acest eveniment participă și comunitățile din Rășinari, Râu Sadului și Avrig cu demostrații de țesut, port popular și storsul tradițional al vinului. Evenimentul se desfășoară în colaborare cu Grupul Tradițional “Doruri Sibiene” și cu sprijinul Complexului Național Muzeal ASTRA din Sibiu.

Demonstrații culinare, spectacole și voie bună la evenimentul de lansare a magazinului online “Traditii Sibiene” – Programul complet al evenimentelor:
  • Ora 12:00 – Deschiderea evenimentului acompaniat de dirijorul Gabriel Popescu;
  • Ora 12:30 – Grupul Tradițional “Doruri Sibiene”;
  • Ora 13:00 – “Cum se înțeleg tăranii” (teatru);
  • Ora 13:45 – Ansamblu “Călușerii Rășinari”;
  • Ora 14:00 – Ansamblul Folcloric “Purtata Avrigului”;
  • Ora 14:30 – Elevii Școlii Populare de Arte “Ilie Micu” Sibiu, prof. coord. Izabela Tomiță;
  • Ora 15:00  – Grupul Tradițional “Doruri Sibiene”;
  • Ora 15:30 – Ansamblu Folcloric “Purtata Avrigului”;
  • Ora 16:00 – Elevii Școlii Populare de Arte “Ilie Micu” Sibiu, prof. coord. Izabela Tomiță;
  • Ora 16:30 – Activități libere;
  • Ora 17:00 – Închiderea cu mulțumirile cuvenite tuturor participanților.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Cât se dă darul la nuntă în 2021

Cât se dă darul la nuntă în 2021? Nunțile sunt evenimente importante în viața oricărui cuplu, sunt extrem de frumoase, dar și costă. Este plăcut să îți alegi machiajul și ținuta elegantă pentru fericitul eveniment, dar acestea nu sunt singurele costuri cu care te vei confrunta de-a lungul acestui sezon de nunți. Mai este și darul de nuntă!

Eurovision 2022: Aceasta este piesa care va reprezenta România la Eurovision

Eurovision 2022: Aceasta este piesa care va reprezenta România la Eurovision. WRS va reprezenta România la Eurovision 2022, în Italia, la Torino, cu piesa…

România locul I la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete

România locul I la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete. România a obținut locul I în cadrul concursului EGMO 2022, cu o medalie de aur și 3 de argint

Târgul de Paşti din Sibiu revine după 3 ani de pauză

Târgul de Paşti din Sibiu revine dupa 3 ani de pauză. Peste 50 de expozanţi din toate colţurile ţării vor fi prezenţi la Târgul de Paşti din Piaţa Mare care…