Târgul de Paşti din Sibiu revine dupa 3 ani de pauză. Peste 50 de expozanţi din toate colţurile ţării vor fi prezenţi la Târgul de Paşti din Piaţa Mare care va începe vineri, 15 aprilie, şi îşi va închide porţile în 26 aprilie.

Această nouă ediţie este organizată după trei ani de întrerupere din cauza pandemiei şi în contextul găzduirii în 2019 a Summitului UE, anunță Agerpres.

„După trei ani de pauză ne bucurăm foarte mult că putem organiza din nou Târgul de Paşti. I-am dus dorul şi cred că şi sibienii şi turiştii care vin în oraş în această perioadă a anului se vor bucura că zona centrală a oraşului va fi din nou animată în timpul Sărbătorilor Pascale”, spune Andrei Drăgan Răduleţ, organizatorul evenimentului.

Târgul de Paşti din Sibiu revine dupa 3 ani de pauză. 50 de expozanți pregătiți să primească sibienii și turiștii din toată țara

Cincizeci de expozanţi din toate colţurile ţării sunt pregătiţi cu produse diverse, de la dulciuri la decoraţiuni de Paşti, obiecte din ceramică şi jucării, dar şi tot felul de bunătăţuri, de la miere la produse de patiserie sau delicioase clătite, spun organizatorii.

Totodată, în centrul târgului vor funcţiona pe toată durata evenimentului un carusel, trenuleţul pe şine, iar cei mici se vor putea întrece pe pista de karting adaptată lor.

Târgul de Paşti din Sibiu revine dupa 3 ani de pauză

Căsuţele vor fi amplasate sub forma unui ou gigantic de Paşti, în Piaţa Mare din Sibiu

”O seară perfectă în Târgul de Paşti din Sibiu s-ar putea încheia cu o plimbare prin centrul istoric al oraşului în trenuleţul turistic ce va pleca la ore fixe din Piaţa Mare, pe bulevardul Bălcescu, strada Cetăţii, str. Gheorghe Lazăr şi retur”, precizează organizatorii.

Târgul de Paşti din Sibiu a fost organizat pentru prima dată în anul 2010, fiind unul dintre primele de acest tip din ţară. Ultimele două ediţii nu au putut fi organizate în contextul pandemiei, iar la ediţia din 2019 s-a renunţat în contextul în care Piaţa Mare a intrat în perimetrul de securitate pentru Summitul informal al şefilor de stat şi de guvern din ţările UE, găzduit la Sibiu.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Cât se dă darul la nuntă în 2021

Cât se dă darul la nuntă în 2021? Nunțile sunt evenimente importante în viața oricărui cuplu, sunt extrem de frumoase, dar și costă. Este plăcut să îți alegi machiajul și ținuta elegantă pentru fericitul eveniment, dar acestea nu sunt singurele costuri cu care te vei confrunta de-a lungul acestui sezon de nunți. Mai este și darul de nuntă!

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient.