„25 de ore de teatru non-stop” se transformă în 25 de zile de teatru la Sibiu. Ediția a 10-a a Festivalului „25 de ore de teatru non-stop” va avea loc anul acesta în perioada 2-26 octombrie.

Astfel, 25 de ore de teatru vor deveni 25 de zile de teatru. Vor include în program un număr de 18 evenimente desfășurate în 8 spații de joc: Sala Thalia, Grădina BIS, Șura Culturală Gușterița, Muzeul Astra, terenul de baschet în aer liber Elemer Tordai, curtea Librăriei Erasmus (Casa Teutsch), Piața Mică, Grădina Urbană (Scuar).

Festivalul este structurat din punct de vedere tematic în patru capitole. Capitolul I – Umor/Uman (2-3 octombrie); capitolul II – Experimental/ Nișă (10-11 octombrie); capitolul III – Social/ Comunitar/ Emoție (15-18 octombrie) și capitolul IV – Basm/ Feerie (23-25 octombrie).

„25 de ore de teatru non-stop” se transformă în 25 de zile de teatru la Sibiu

Deschiderea oficială a evenimentul va avea loc vineri, 2 octombrie, de la ora 19, la Sala Thalia unde sunteți invitați să urmăriți spectacolul „Născut în 2000”, în regia lui Bogdan Sărătean. Programul complet al festivalului poate fi consultat aici.

„25 de ore de teatru non-stop” se transformă în 25 de zile de teatru la Sibiu

Biletele pot fi achiziționate online de pe iabilet.ro. Prețul unui bilet este de 40 de lei (double-valabil pentru 2 persoane) și 30 de lei (single-valabil pentru 1 persoană). Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere și vor plăti, astfel, 15 lei pentru un bilet.

Festivalul „25 de ore de teatru non-stop” este un eveniment organizat de Asociația BIS și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2020.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată!

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Cât se dă darul la nuntă în 2021

Cât se dă darul la nuntă în 2021? Nunțile sunt evenimente importante în viața oricărui cuplu, sunt extrem de frumoase, dar și costă. Este plăcut să îți alegi machiajul și ținuta elegantă pentru fericitul eveniment, dar acestea nu sunt singurele costuri cu care te vei confrunta de-a lungul acestui sezon de nunți. Mai este și darul de nuntă!

Eurovision 2022: Aceasta este piesa care va reprezenta România la Eurovision

Eurovision 2022: Aceasta este piesa care va reprezenta România la Eurovision. WRS va reprezenta România la Eurovision 2022, în Italia, la Torino, cu piesa…

România locul I la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete

România locul I la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete. România a obținut locul I în cadrul concursului EGMO 2022, cu o medalie de aur și 3 de argint

Târgul de Paşti din Sibiu revine după 3 ani de pauză

Târgul de Paşti din Sibiu revine dupa 3 ani de pauză. Peste 50 de expozanţi din toate colţurile ţării vor fi prezenţi la Târgul de Paşti din Piaţa Mare care…