CONCURS – Sibienii sunt invitați să propună denumiri pentru viitoarea zonă de agrement Dealurile Gușteriței. În perioada 2 – 16 octombrie sunteți invitați să propuneți o denumire a viitoarei zone de agrement și ecoturism care va fi amenajată de Primăria Sibiu pe dealurile Gușteriței.

Proiectul a fost inițiat prin alcătuirea unui concept de bază privind amenajările care se doresc în zonă. Acestea urmează să fie analizate din punct de vedere tehnic atunci când se va întocmi studiul de fezabilitate de către o firmă specializată. Propunerile sunt așteptate, prin completarea formularului electronic.

“Îmi doresc ca sibienii să vină cu plăcere în această zonă și să se identifice cu ea. De aceea dorim să implicăm comunitatea de la bun început în proiect.

Cei care au idei creative sunt rugați să ne transmită propunerea lor pentru denumirea acestui nou obiectiv de agrement și sport, în natură. Un juriu va alege dintre denumirile primite pe cele mai reușite, pe care le vom spune apoi votului sibienilor.” a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

CONCURS – Sibienii sunt invitați să propună denumiri pentru viitoarea zonă de agrement Dealurile Gușteriței. Marele premiu – o bicicletă Mountain Bike!

Autorul propunerii care va obține cel mai mare număr de voturi va fi premiat de Primăria Sibiu. Marele premiu va fi o bicicletă de tip Mountain Bike pe care câștigătorul o va putea utiliza inclusiv pentru a se bucura de viitoarele trasee cicloturistice, amenajate pe Dealul Gușteriței.

Mai multe detalii despre concurs, găsiți și pe pagina oficială a primăriei Sibiu, aici.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată!

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie?

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie? Atunci când un membru al familiei moare, bunurile acestuia se împart la succesori. Totuși, nu de puține ori rudele ajung la neînțelegeri cu privire la moștenire. Alfă ce spune legea moșternirii și cum se împarte averea.

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate. Cetățenii români care nu fac dovada că locuiesc efectiv la adresa din buletin, prin verificările făcute de polițiști, rămân fără acte de identitate, potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, se interzice înscrierea la aceeași adresă a mai mult de 10 persoane, dacă între acestea nu există legături de rudenie.

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica!

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica! Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă că nu…

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv. Numărul românilor care au între 40 şi 50 de ani şi care pleacă din ţară definitiv a crescut. Asta arată datele INS, iar motivele sunt simple: vor salarii mari și un nivel de viață mai bun.