Weekend-ul pregătit să vibreze în ritmuri de rock la Sibiu Guitar Meeting. În perioada 18-20 septembrie, va avea loc în Piața Habermann, cea de-a VI-a ediție Sibiu Guitar Meeting. Prin tema din acest an, „Legacy”, evenimentul sărbătorește moștenirea lăsată de marii artiști ai muzicii rock, români și internaționali.

Sâmbătă, 19 septembrie, va avea loc cel mai așteptat și spectaculos moment al festivalului, Concertul Manifest. În contextul actual, numărul participanților a fost redus la  300 de chitariști. Aceștia vor interpreta o serie de 20 de cântece folk-rock etalon, printre care unele dintre cele mai cunoscute melodii. The Beatles, Pink Floyd, Guns n’ Roses sau Queen, dar și Pasărea Colibri, Mircea Vintilă, Vița de Vie, Compact, Cargo, Antract sau Trooper.

În duet cu participanții vor cânta o parte dintre autorii pieselor. Adrian Despot de la Vița de Vie, Mircea Vintilă, Alin „Coiotu” Dincă de la Trooper, Emeric Imre și alții. Sibiu Guitar Meeting este un eveniment complex și propune publicului un program ce include o serie de proiecte unice care se vor desfășura în diverse locații fizice, dar și online.

Weekend-ul pregătit să vibreze în ritmuri de rock la Sibiu Guitar Meeting

Sibiu Acoustic Nights vă invită la o serie de patru concerte acustice susținute de Mircea Vintilă, Emeric Imre, membrii formației Trooper și Adrian Despot și Cezar Popescu de la Vița de Vie.

Cezar Popescu și Cosmin Lupu vor susține duminică un workshop de creație și producție muzicală. „Chitarist 2.0” implică nu doar explicații teoretice, cât mai ales exerciții practice. Biletele sunt disponibile aici, iar înscrierile se pot face exclusiv în aplicația mobilă „Pune Mâna pe Chitară”.

Weekend-ul pregătit să vibreze în ritmuri de rock la Sibiu Guitar Meeting. În perioada 18-20 septembrie, va avea loc în Piața Habermann, cea de-a VI-a ediție Sibiu Guitar Meeting. Prin tema din acest an, „Legacy”, evenimentul sărbătorește moștenirea lăsată de marii artiști ai muzicii rock, români și internaționali.

Alte evenimente din cadrul proiectului sunt „Young Revolution”, o compilație muzicală ce reunește piese originale ale unor trupe tinere din toată țara și „Guitar After Life Expo”, o expoziție care prezintă o serie de chitare vechi recondiționate și pictate de către elevii Liceului de Artă din Sibiu, dar și instrumente recondiționate în cadrul proiectului Guitar Art Craf și transformate în noi obiecte decorative, cum ar fi: veioze, cuiere, noptiere, rafturi etc.

Sibiu Guitar Meeting  este un eveniment organizat de Asociația Culturala Play și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2020.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată!

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Cât se dă darul la nuntă în 2021

Cât se dă darul la nuntă în 2021? Nunțile sunt evenimente importante în viața oricărui cuplu, sunt extrem de frumoase, dar și costă. Este plăcut să îți alegi machiajul și ținuta elegantă pentru fericitul eveniment, dar acestea nu sunt singurele costuri cu care te vei confrunta de-a lungul acestui sezon de nunți. Mai este și darul de nuntă!

România locul I la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete

România locul I la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete. România a obținut locul I în cadrul concursului EGMO 2022, cu o medalie de aur și 3 de argint

Eurovision 2022: Aceasta este piesa care va reprezenta România la Eurovision

Eurovision 2022: Aceasta este piesa care va reprezenta România la Eurovision. WRS va reprezenta România la Eurovision 2022, în Italia, la Torino, cu piesa…

Târgul de Paşti din Sibiu revine după 3 ani de pauză

Târgul de Paşti din Sibiu revine dupa 3 ani de pauză. Peste 50 de expozanţi din toate colţurile ţării vor fi prezenţi la Târgul de Paşti din Piaţa Mare care…