Weekend-ul acesta vibrează în ritmurile Sibiu Jazz Festival. Cel mai vechi festival de acest gen din țară vă invită, în perioada 21-23 august, la o experiență muzicală unică. Artiști experimentați și cunoscuți pe scena jazz-ului românesc și internațional sunt pregătiți pentru un show memorabil.

Vineri, 21 august, prima zi de Festival. Pe scena din Piața Mare, vor urca începând cu ora 19:00, cei de la Paolo Profeti & ArtHitElectronic – Swing Project, Jazzappella și Sorin Zlat Groove Garden.

Sâmbătă, 22 august. Cu începere de la ora 19:00 vor concerta Berti Barbera & Nicu Patoi – „Blue Drops”, Hot Club de Cluj și Firma – Commissioned Jazz – Rock Project (proiect creat special pentru SJF).

Duminică, ultima zi de Festival. De la aceeași oră vor încânta publicul Bega Blues Band, alături de Balkanamera – Jazz Q și Vița de Vie – Acoustic Jazz – Rock Project.

Participarea la eveniment este gratuită. Înscrierea se face în limita locurilor disponibile, în baza unei rezervări prin completarea formularului on-line de înregistrare pe site-ul https://sibiujazz.eu

Sibiu Jazz Festival este un eveniment organizat de Asociația Conexiuni și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2020.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată!

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Cât se dă darul la nuntă în 2021

Cât se dă darul la nuntă în 2021? Nunțile sunt evenimente importante în viața oricărui cuplu, sunt extrem de frumoase, dar și costă. Este plăcut să îți alegi machiajul și ținuta elegantă pentru fericitul eveniment, dar acestea nu sunt singurele costuri cu care te vei confrunta de-a lungul acestui sezon de nunți. Mai este și darul de nuntă!

Eurovision 2022: Aceasta este piesa care va reprezenta România la Eurovision

Eurovision 2022: Aceasta este piesa care va reprezenta România la Eurovision. WRS va reprezenta România la Eurovision 2022, în Italia, la Torino, cu piesa…

România locul I la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete

România locul I la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete. România a obținut locul I în cadrul concursului EGMO 2022, cu o medalie de aur și 3 de argint

Târgul de Paşti din Sibiu revine după 3 ani de pauză

Târgul de Paşti din Sibiu revine dupa 3 ani de pauză. Peste 50 de expozanţi din toate colţurile ţării vor fi prezenţi la Târgul de Paşti din Piaţa Mare care…