Elite Art Club UNESCO vă invită în perioada 13-15 august la „Classics for Pleasure – 10 years of enchantment”. Festivalul va avea loc în Piața Mare și propune publicului meloman o serie de trei concerte de muzică clasică și o expoziție de artă vizuală.

Un concert original va deschide evenimentul în data de 13 august, la ora 20:00 și va încânta publicul cu reorchestrații clasice ale celor mai cunoscute piese pop și rock din istoria muzicii, în interpretarea Vibe Orchestra și sub bagheta lui Alexandru Ilie.

Al doilea concert va avea loc vineri, 14 august, tot de la ora 20:00, când Orchestra Filarmonicii Sibiu, dirijată de Gheorghe Costin, vă propune un concert deosebit, dedicat lui Ludwig Van Beethoven, ce face parte din tematica #BTHVN2020.

Tradiționalul concert Proms of Delight va încheia festivalul în data de 15 august, la ora 20:00 și va duce pe scenă o formulă rar întâlnită, trei tenori și o soprană, alături de Philarmonia Elite Orchestra, dirijată de Constantin Adrian Grigore.

Elite Art Club UNESCO vă invită în perioada 13-15 august la „Classics for Pleasure – 10 years of enchantment”. Festivalul va avea loc în Piața Mare și propune publicului meloman o serie de trei concerte de muzică clasică și o expoziție de artă vizuală.

Accesul publicului este liber, dar locurilor vor fi limitate, spectatorii urmând să ocupe locurile în ordinea sosirii, în intervalul orar 18-20.

Classics for Pleasure este un eveniment cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2020.

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Cât se dă darul la nuntă în 2021

Cât se dă darul la nuntă în 2021? Nunțile sunt evenimente importante în viața oricărui cuplu, sunt extrem de frumoase, dar și costă. Este plăcut să îți alegi machiajul și ținuta elegantă pentru fericitul eveniment, dar acestea nu sunt singurele costuri cu care te vei confrunta de-a lungul acestui sezon de nunți. Mai este și darul de nuntă!

Eurovision 2022: Aceasta este piesa care va reprezenta România la Eurovision

Eurovision 2022: Aceasta este piesa care va reprezenta România la Eurovision. WRS va reprezenta România la Eurovision 2022, în Italia, la Torino, cu piesa…

România locul I la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete

România locul I la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete. România a obținut locul I în cadrul concursului EGMO 2022, cu o medalie de aur și 3 de argint

Târgul de Paşti din Sibiu revine după 3 ani de pauză

Târgul de Paşti din Sibiu revine dupa 3 ani de pauză. Peste 50 de expozanţi din toate colţurile ţării vor fi prezenţi la Târgul de Paşti din Piaţa Mare care…