Luni, 27 iulie, Primăria Sibiu a predat Palatului Copiilor al doilea transport de dotări necesare desfășurării cursurilor, acțiune care face parte din grupul de proiecte depuse de către sibieni în cadrul Programului de Bugetare Participativă 2019.

“Am stabilit împreună cu directorul Palatului o listă cu echipamente și materiale necesare pentru că am dorit ca acestea să răspundă exact nevoilor și să fie utile cu adevărat. Este un proiect propus de sibieni pentru sibieni, pe care am ținut să îl finanțăm, recunoscând rolul important pe care Palatul Copiilor îl are în activitățile extra-curriculare ale elevilor. Dotările vor fi livrate etapizat, pe măsură ce finalizăm achizițiile.” a precizat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu

Primul transport de dotări a inclus 32 de biblioteci cu dimensiunea de 80 x 28 x 202 cm care vor servi pentru crearea unei biblioteci a Palatului Copiilor iar cel de-al doilea a avut loc ieri, 27 iulie, cand s-au 10 multifuncționale color – imprimantă, copiator, scanner și o imprimantă multifuncțională color de mai mari dimensiuni și capacitate, dedicată tipăriturilor de format A3.

Luni, 27 iulie, Primăria Sibiu a predat Palatului Copiilor al doilea transport de dotări necesare desfășurării cursurilor, acțiune care face parte din grupul de proiecte depuse de către sibieni în cadrul Programului de Bugetare Participativă 2019.

Printre celelalte dotări care mai urmează să fie achiziționate în cadrul proiectului, se numără materiale pentru laboratoarele de modelism, aero și navomodele, echipamente și instrumente pentru laboratorul de ceramică, precum și diverse programe și jocuri educaționale, table magnetice, mobilier, mese de tenis, pardoseală flexibilă pentru sala de dansuri, instrumente muzicale și costume populare. Acestea sunt în curs de achiziție și vor fi livrate Palatului Copiilor în următoarea perioadă.

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi copii din Ciugud și-au curățat satul de toate PET-urile și dozele aruncate de trecători

Doi copii din Comuna Ciugud, județul Alba, și-au curățat satul de toate PET-urile și dozele aruncate de trecători.Exemplu de bună creștere și civism la…

România locul I la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete

România locul I la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete. România a obținut locul I în cadrul concursului EGMO 2022, cu o medalie de aur și 3 de argint

CJ Sibiu: În aprilie lansăm licitația pentru construirea noului Spital Județean

CJ Sibiu: În aprilie lansăm licitația pentru construirea noului Spital Județean. Conducerea Consiliului Județean Sibiu speră ca până la finele acestui an să fie semnat contractul de finanțare pentru noul Spital Județean Sibiu. În aproximativ două luni este preconizată lansarea licitației pentru angajarea unui constructor.

Monica Anisie a anunțat ultimele reguli pentru începerea școlii

Monica Anisie a anunțat ultimele reguli pentru începerea școlii. Ministrul Educaţiei a precizat că zilnic va avea videoconferinţe cu Inspectoratele Şcolare, pentru a pregăti deschiderea noului an şcolar. Unităţile de învăţământ vor trebui să aibă stocuri de măşti pentru elevii care nu au sau cărora li se rup cele pe care le poartă. De asemenea, catalogul a fost eliminat în timpul cursurilor, pentru a ”eficientiza timpul”, iar orele de laborator vor fi evitate.