Plata modernă pentru accesul auto în Cimitirul Municipal Sibiu este disponibilă pentru cetățeni, începând din această săptămână. Pentru a facilita accesul cu mașina în Cimitirul Municipal, cartelele de tip abonament eliberate de Administrația Cimitirului se pot încărca și de la automatele de plată care eliberează tichete de ieșire.

Până în prezent, aceste carduri puteau fi încărcate doar la casieria din incinta Cimitirului, conform programului de funcționare al ghișeului. Prin urmare, plata modernă pentru accesul auto în Cimitirul Municipal Sibiu se va putea faca oricând, în programul de funcționare.

Vizitatorii vor avea la dispoziție cele două automate situate lângă Capela ortodoxă și respectiv, cel de la poarta 5 (ieșirea spre Calea Cisnădiei). În comunicatul Primăriei se precizează că încărcarea se face cu numerar, în funcție de opțiunea posesorului, cu numărul de ieșiri dorit.

La ghișeu, cartelele se vor putea încărca în continuare cu sumele prestabilite. Un abonament cu 10 ieșiri – 25 de lei. Cu 25 de ieșiri – 50 de lei sau cu 50 de ieșiri – 75 de lei. Până în prezent, Administrația Cimitirului a emis 3.350 de astfel de cartele tip abonament de acces.

Pentru accesul în Cimitirul Municipal rămâne valabilă în continuare și achiziția unui tichet în valoare de 3 lei.

Reamintim cetățenilor că în zilele de sărbători legale, accesul auto în Cimitirul Municipal este gratuit.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată!

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

CJ Sibiu: În aprilie lansăm licitația pentru construirea noului Spital Județean

CJ Sibiu: În aprilie lansăm licitația pentru construirea noului Spital Județean. Conducerea Consiliului Județean Sibiu speră ca până la finele acestui an să fie semnat contractul de finanțare pentru noul Spital Județean Sibiu. În aproximativ două luni este preconizată lansarea licitației pentru angajarea unui constructor.

Autostrada Sibiu – Făgăraș intră în linie dreaptă

Autostrada Sibiu – Făgăraș intră în linie dreaptă. Autostrada Sibiu – Făgăraș, care va străbate județele Sibiu și Brașov, va avea o lungime de 68,05 km și va…

Compania Tik Tok analizează mai multe locații pentru noul său sediu central, printre care și Londra

Una din cele mai populare rețele de socializare la acest moment, Tik Tok, analizează diferite locații pentru noul său sediu general. Reprezentanții Tik Tok au purtat discuții cu reprezentanții guvernului Britanic în ultimele luni pentru a-și amplasa cartierul general la Londra, în cadrul unei strategii de a se distanța de proprietarii chinezi.

UPDATE Covid-19 Sibiu: incidența de peste 3/1000 locuitori impune noi restricții!

UPDATE Covid-19 Sibiu: incidența de peste 3/1000 locuitori impune noi restricții! Măsurile au fost adoptate de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru Municipiul Sibiu. Acestea vor fi valabile cel puțin pentru perioada 24 octombrie- 6 noiembrie 2020!