Doi copii din Comuna Ciugud, județul Alba, și-au curățat satul de toate PET-urile și dozele aruncate de trecători. Exemplu de bună creștere și civism la vârste fragede.

Doi copii din comuna Ciugud, David și Saul, au dat un adevărat exemplu civic în cursul zilei de astăzi, 6 martie, când s-au decis să facă o mică „curățenie de primăvară” prin satul lor.

Aceștia au pornit pe biciclete și au reușit să curețe drumul din satul lor, de toate PET-urile și dozele de aluminiu aruncate la întâmplare de trecători.

Doi copii din Ciugud și-au curățat satul de toate PET-urile și dozele aruncate de trecători

„Ei sunt David și Saul, doi frățiori din satul Hăpria. Băieții și-au petrecut week-end-ul dând ture cu bicicletele prin sat și adunând toate PETurile și dozele de aluminiu de pe marginea drumului.

Știm că sunt aruncate de cei care ne tranzitează comuna, însă sperăm că unii dintre aceștia vor vedea postarea și vor înțelege mesajul băieților.

Hai că nu e greu! Ține geamul de la mașină închis și aruncă sticla/doza goală la un coș de gunoi!”, au transmis reprezentanții primăriei Ciugud.

sursa articol: ziarulunirea

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie?

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie? Atunci când un membru al familiei moare, bunurile acestuia se împart la succesori. Totuși, nu de puține ori rudele ajung la neînțelegeri cu privire la moștenire. Alfă ce spune legea moșternirii și cum se împarte averea.

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate. Cetățenii români care nu fac dovada că locuiesc efectiv la adresa din buletin, prin verificările făcute de polițiști, rămân fără acte de identitate, potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, se interzice înscrierea la aceeași adresă a mai mult de 10 persoane, dacă între acestea nu există legături de rudenie.

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica!

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica! Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă că nu…

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv. Numărul românilor care au între 40 şi 50 de ani şi care pleacă din ţară definitiv a crescut. Asta arată datele INS, iar motivele sunt simple: vor salarii mari și un nivel de viață mai bun.