Primăria Cârțișoara a cumpărat serviciile pentru amenajarea a două stații de reîncărcare pentru mașinile electrice. Mai exact, este vorba de o stație cu două puncte de încărcare lente și o stație cu două puncte de încărcare rapidă.

Conform caietului de sarcini, în prezent, în Cârțișoara nu există stații de reîncărcare a vehiculelor electrice, iar terenul pe care urmează să se realizeze investiția este în proprietatea primăriei.

Primăria Cârțișoara va asigura numărul minim de locuri de parcare raportat la numărul punctelor de reîncărcare a vehiculelor electrice.

Investiția este finanțată prin PNRR Componenta 10 – Fondul Local. Valoarea estimată a achiziției este de 246.135 de lei fără TVA.

sursa articol: turnulsfatului.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

CJ Sibiu: În aprilie lansăm licitația pentru construirea noului Spital Județean

CJ Sibiu: În aprilie lansăm licitația pentru construirea noului Spital Județean. Conducerea Consiliului Județean Sibiu speră ca până la finele acestui an să fie semnat contractul de finanțare pentru noul Spital Județean Sibiu. În aproximativ două luni este preconizată lansarea licitației pentru angajarea unui constructor.

Autostrada Sibiu – Făgăraș intră în linie dreaptă

Autostrada Sibiu – Făgăraș intră în linie dreaptă. Autostrada Sibiu – Făgăraș, care va străbate județele Sibiu și Brașov, va avea o lungime de 68,05 km și va…

Plata modernă pentru accesul auto în Cimitirul Municipal Sibiu

Plata modernă pentru accesul auto în Cimitirul Municipal Sibiu este disponibilă pentru cetățeni, începând din această săptămână. Pentru a facilita accesul cu mașina în Cimitirul Municipal, cartelele de tip abonament eliberate de Administrația Cimitirului se pot încărca și de la automatele de plată care eliberează tichete de ieșire.

Veste bună pentru bicicliști. Viitoarele drumuri județene vor fi prevăzute cu piste de biciclete.

Veste bună pentru bicicliști. Viitoarele drumuri județene vor fi prevăzute cu piste de biciclete. Consiliul Județean Sibiu a aprobat în ședința ordinară de joi, 27 august 2020, mai multe proiecte de hotărâre ce vizează noi investiții în domenii ca asistența socială, infrastructura rutieră, turism și cultură, care pot fi realizate cu aportul fondurilor europene ce urmează să fie atrase, în parteneriat cu instituții din subordine sau cu primării.