Complexul pentru sport și agrement Lacul Binder se redeschide de miercuri, 1 mai, pentru sezonul cald.

„Pentru că urmează minivacanța de 1 mai și de Paști și pentru că temperaturile sunt ridicate, am decis să deschidem de la 1 mai întreg Complexul, atât pentru practicarea sporturilor nautice, cât și plaja cu șezlonguri, locul de joacă plutitor și terenurile de volei de pe plajă. Sibienii, dar și turiștii care ne vizitează orașul în această perioadă, sunt așteptați aici pentru a-și petrece timpul liber.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Iată cum vă puteți petrece timpul liber la Lacul Binder:

  • Practicați sporturi nautice: wakeboarding, schi nautic, stand up paddle boarding și caiac. Dacă nu aveți echipamentul necesar, îl puteți închiria din locație. Reamintim că instalația de transport pe cablu pentru wakeboarding și ski nautic este singura de acest tip din Transilvania din punct de vedere al lungimii cablului.
  • Faceți o plimbare pe aleile care înconjoară lacul și relaxare pe pontoane și pe plaja verde. Chiar dacă e situat în oraș, Lacul Binder oferă liniște și un cadru natural frumos. Terasa panoramică este locul perfect pentru o cafea.
  • Folosiți cele două terenuri de volei de pe plajă care pot fi utilizate gratuit.
  • Relaxați-vă în aer liber pe șezlongurile de pe plajă, chiar dacă nu înotați.

Câteva informații utile:

  • Programul:Complexul este deschis de marți până duminică, de la ora 10.00 la ora 20.00, iar pentru plimbare se poate intra până la ora 23.00. Prin excepție, duminică, 5 mai, prima zi de Paști, Complexul va fi închis, urmând însă să fie deschis luni, 6 mai.
  • Programați-vă simplu și rapid pe laculbinder.ro sau cumpărați un abonament online pentru sporturile nautice, de pe site-ul Complexului.

sursa articol: sibiulinimagini.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.