Într-o cursă electorală pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu la alegerile locale din 9 iunie 2024, opt sibieni și-au anunțat candidatura. Iată lista candidaților și partidelor sau alianțelor pe care aceștia îi reprezintă:

  • Daniela Cîmpean – Partidul Național Liberal (PNL)
  • Bogdan Trif – Partidul Social Democrat (PSD)
  • Adrian Echert – Alianța Dreapta UNITĂ (ADU): USR, FD, PMP
  • Paul Kuttesch – Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR)
  • Augustin Sava – Alianța pentru Unirea Românilor (AUR)
  • Lucian Liviu Trancă – Partidul Patrioților (PP)
  • Ioan Gligor – Partidul Ecologist Român (PER)
  • Dragoș Patriche- PUSL

De menționat este faptul că Daniela Cîmpean este președintele în funcție din 2016. Această competiție electorală va fi cu siguranță una interesantă și va oferi locuitorilor județului Sibiu o gamă variată de opțiuni politice între care să aleagă liderul care îi va reprezenta în următorii ani.

sursa articol: sibiulinimagini.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.