În orașul Copșa Mică a avut loc, sâmbătă, la ora 14:00, cel mai mare exercițiu de pompieri civili din țară. Pompieri voluntari din cadrul SVSU Copșa Mică, SVSU Laslea și SVSU Sinca au participat la un exercițiu de stingere a incendiului extrem de complex unde s-au folosit trei autospeciale de pompieri cu un echipaj format din 32 de pompieri voluntari, sub atenta monitorizare și îndrumare a unui grup de pompieri pensionari din Germania, compus din Karl-Heinz, Jost Peter și Kaufmann Stefan care s-au oferit voluntari pentru a-i învăța pe pompierii români tehnici de stingere a incendiilor şi utilizarea echipamentelor de pe mașina de intervenție.

„Acest eveniment a fost organizat de conducerea orașului Copșa Mică prin implicarea domnului primar Mihalache Daniel Tudor, domnului viceprimar Tapalaga Nicolae Bogdan și sef SVSU Buhazi Alin. Mulțumim tuturor pompierilor implicați în acest exercițiu pentru seriozitatea punctualitatea și disponibilitatea de care au dat dovadă.”, transmit reprezezentanții Primăriei orașului Copșa Mică.

sursa articol: sibiulinimagini.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

CJ Sibiu: În aprilie lansăm licitația pentru construirea noului Spital Județean

CJ Sibiu: În aprilie lansăm licitația pentru construirea noului Spital Județean. Conducerea Consiliului Județean Sibiu speră ca până la finele acestui an să fie semnat contractul de finanțare pentru noul Spital Județean Sibiu. În aproximativ două luni este preconizată lansarea licitației pentru angajarea unui constructor.

Autostrada Sibiu – Făgăraș intră în linie dreaptă

Autostrada Sibiu – Făgăraș intră în linie dreaptă. Autostrada Sibiu – Făgăraș, care va străbate județele Sibiu și Brașov, va avea o lungime de 68,05 km și va…

Plata modernă pentru accesul auto în Cimitirul Municipal Sibiu

Plata modernă pentru accesul auto în Cimitirul Municipal Sibiu este disponibilă pentru cetățeni, începând din această săptămână. Pentru a facilita accesul cu mașina în Cimitirul Municipal, cartelele de tip abonament eliberate de Administrația Cimitirului se pot încărca și de la automatele de plată care eliberează tichete de ieșire.

Veste bună pentru bicicliști. Viitoarele drumuri județene vor fi prevăzute cu piste de biciclete.

Veste bună pentru bicicliști. Viitoarele drumuri județene vor fi prevăzute cu piste de biciclete. Consiliul Județean Sibiu a aprobat în ședința ordinară de joi, 27 august 2020, mai multe proiecte de hotărâre ce vizează noi investiții în domenii ca asistența socială, infrastructura rutieră, turism și cultură, care pot fi realizate cu aportul fondurilor europene ce urmează să fie atrase, în parteneriat cu instituții din subordine sau cu primării.