Sticla de pe spatele noului iPhone 15 Pro Max se sparge în câteva secunde la noul test de durabilitate.

iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max au un design complet nou al șasiului realizat din ceea ce Apple spune că este titan de gradul 5. Un videoclip de testare a ridicat îngrijorări cu privire la durabilitatea acestui nou design, în special în ceea ce privește noile margini curbate.

Astfel, JerryRigEverything și-a postat testul anual de durabilitate cu iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max și are unele îngrijorări.

Pe parcursul testului de durabilitate, putem vedea noul titan de gradul 5 supus testării la zgârieturi, testelor de încălzire și multe altele. După cum era de așteptat, titanul se zgârie într-adevăr atunci când dai cu un cuțit pe el. Sticla din spate mată, totuși, este mult mai rezistentă la zgârieturi.

iPhone 15 Pro e foarte fragil

Afișajul se descurcă destul de bine și în timpul testării zgârieturilor, la fel ca și cele trei capace pentru camerele de pe spatele lui iPhone 15 Pro. Dar lucrurile devin mai interesante destul de repede.

„Este timpul să vedem dacă noua structură hibridă grefată cu aluminiu amestecat cu titan compromite integritatea structurală a iPhone 15 Pro Max”, spune JerryRigEverything în timp ce începe să pună presiune pe dispozitiv.

În doar câteva secunde, se aue un pocnet și geamul din spate s-a spart complet.

„Nu am prevăzut asta”, spune el. „M-ați urmărit la testarea durabilității smartphone-urilor de aproximativ 11 ani și majoritatea telefoanelor nu se strică. iPhone-urile mai ales nu se strică”.

Pe plan intern, iPhone 15 Pro Max supraviețuiește testului. Ecranul și cadrul dispozitivului sunt de asemenea nevătămate. Este doar sticla din spate care cedează presiunii.

JerryRigEverything speculează că acest lucru s-ar putea datora faptului că titanul are o rezistență la tracțiune de cinci ori mai mare decât aluminiul, ceea ce face ca spatele din sticlă să nu poată rezista chiar și la cantități mici de presiune și flexie. Partea bună e că Apple a făcut mult mai ieftin să înlocuiască sticla din spate a iPhone 15 Pro în acest an.

sursa articol: playtech.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Plata modernă pentru accesul auto în Cimitirul Municipal Sibiu

Plata modernă pentru accesul auto în Cimitirul Municipal Sibiu este disponibilă pentru cetățeni, începând din această săptămână. Pentru a facilita accesul cu mașina în Cimitirul Municipal, cartelele de tip abonament eliberate de Administrația Cimitirului se pot încărca și de la automatele de plată care eliberează tichete de ieșire.

Compania Tik Tok analizează mai multe locații pentru noul său sediu central, printre care și Londra

Una din cele mai populare rețele de socializare la acest moment, Tik Tok, analizează diferite locații pentru noul său sediu general. Reprezentanții Tik Tok au purtat discuții cu reprezentanții guvernului Britanic în ultimele luni pentru a-și amplasa cartierul general la Londra, în cadrul unei strategii de a se distanța de proprietarii chinezi.

Imagini spectaculoase cu noile modele Dacia

Imagini spectaculoase cu noile modele Dacia. Constructorul româno-francez de la Mioveni și-a prezentat oficial, primele imagini cu noile Logan, Sandero şi Sandero Stepway. Această generație a treia, reprezintă cea mai sofisticată evoluţie pentru cele 3 modele.

Faceți cunoștință cu Garlic 2.0, prima pisică din lume clonată de China!

Faceți cunoștință cu Garlic 2.0, prima pisică din lume clonată de China. Atunci când Domnul When Huang Yu a rămas devastat după pierderea lui Garlic (Usturoi), propriul pisoi din rasa Britsh Shorthair, la vârsta de 2 ani și 5 luni, și-a dat seama de singurul lucru care i-ar mai putea alina din suferință: să facă rost de un exemplar, exact la fel.