Una din cele mai populare rețele de socializare la acest moment, Tik Tok, analizează diferite locații pentru noul său sediu general. Reprezentanții Tik Tok au purtat discuții cu reprezentanții guvernului Britanic în ultimele luni pentru a-și amplasa cartierul general la Londra, în cadrul unei strategii de a se distanța de proprietarii chinezi.

Londra – una dintre locațiile preferate de către reprezentanții Tik Tok

Una din cele mai bune locații pe care reprezentanții Tik Tok le iau în calcul pentru a-și stabili sediul general este Londra. Până la momentul actual, nu s-au luat decizii în acest sens, însă se duc discuții intense. 

Deocamdată nu sunt relevate nici celelalte locații pe care reprezentanții rețelei sociale Tik Tok le au în vedere pentru a stabili sediul general. Cu toate acestea, pe parcursul anului 2020 Tik Tok a făcut angajări masive în California, printre recrutați numarandu-se și fostul director Walt Disney Co, Kevin Mayer. Acesta va fi directorul general Tik Tok.

Compania a intrat de curând în vizorul autorităților americane pe fondul suspiciunilor ce trenează în jurul posibilității că autoritățile de la Beijing să forțeze compania controlată de grupul chinez Byte Dance să predea datele personale ale utilizatorilor.

Reprezentanții Tik Tok se concentrează pe soluționarea problemei cu Washington-ul

În ultimele săptămâni, reprezentanții Tik Tok au avut în vedere exclusiv soluționarea relației cu Washington-ul și pe posibilitatea schimbării sediului general în Londra. Urmează ca aceștia să anunțe o majorare semnificativă a personalului de la Londra și din alte locații din afara Chinei.

Compania Tik Tok este proprietate a grupului chinez Byte Dance și este populară în rândul utilizatorilor tineri, dar și a adulților. Până în luna ianuarie 2020, Tik Tok avea 800 de milioane de utilizatori la nivel mondial, conform statisticilor publicate de Data Roportal. Reprezentanții platformei au negat complet partajarea datelor utilizatorilor cu autoritățile chineze și chiar asigură că nu intenționează să accepte astfel de cereri.

Sursa: https://www.economica.net/tiktok-analizează-londra-si-alte-locatii-pentru-noul-sau-sediu-general_187543.html

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Plata modernă pentru accesul auto în Cimitirul Municipal Sibiu

Plata modernă pentru accesul auto în Cimitirul Municipal Sibiu este disponibilă pentru cetățeni, începând din această săptămână. Pentru a facilita accesul cu mașina în Cimitirul Municipal, cartelele de tip abonament eliberate de Administrația Cimitirului se pot încărca și de la automatele de plată care eliberează tichete de ieșire.

Imagini spectaculoase cu noile modele Dacia

Imagini spectaculoase cu noile modele Dacia. Constructorul româno-francez de la Mioveni și-a prezentat oficial, primele imagini cu noile Logan, Sandero şi Sandero Stepway. Această generație a treia, reprezintă cea mai sofisticată evoluţie pentru cele 3 modele.

Google Pay disponibil și în România!

Google Pay disponibil și în România! O veste bună, atât pentru utilizatorii care preferă plățile on-line cu telefonul mobil, cât și pentru cei cu card Revolut.

Faceți cunoștință cu Garlic 2.0, prima pisică din lume clonată de China!

Faceți cunoștință cu Garlic 2.0, prima pisică din lume clonată de China. Atunci când Domnul When Huang Yu a rămas devastat după pierderea lui Garlic (Usturoi), propriul pisoi din rasa Britsh Shorthair, la vârsta de 2 ani și 5 luni, și-a dat seama de singurul lucru care i-ar mai putea alina din suferință: să facă rost de un exemplar, exact la fel.