Google Pay disponibil și în România! O veste bună, atât pentru utilizatorii care preferă plățile on-line cu telefonul mobil, cât și pentru cei cu card Revolut.

Conform lui Ştefan Roşioară, care a anticipat întocmai și lansarea Netflix, Google Pay va fi lansat zilele acestea și în România. Momentan serviciul va avea compatibilitate doar cu Banca Transilvania, Unicredit și ING.

Asta înseamnă că nu va mai fi nevoie sa descarci  aplicația (apk-ul) Google Pay de pe un alt site, aceasta urmând să fie disponibilă direct în Google Play.

Google Pay disponibil și în România! Motiv de sărbătoare și pentru utilizatorii Revolut!

Google Pay în România poate fi și un motiv de sărbătoare pentru utilizatorii Revolut. Aceștia pot conecta cardul la serviciul Google pentru a putea plăti folosind telefonul.

Același procedeu este valabil și pentru celelalte bănci menționate. Mulțumită Google Pay, utilizatorii vor putea plăti în magazine prin NFC-ul telefonului, să cumpere produse din aplicații sau de pe site-uri, să completeze formulare automate în Chrome și, bineînțeles, să achiziționeze produse și servicii Google.

Protecția digital wallet-ului Google Pay este asigurată prin amprentă, cod sau deblocare facială. Cardurile vor putea fi adăugate introducând manual datele acestora sau prin fotografierea lor.

Din păcate, serviciul de transfer bancar nu va fi disponibil în țara noastră, însă, celelalte funcții vor putea fi utilizate nelimitat.

Mai jos aveți un video explicativ despre cum se pot înrola cardurile de debit sau de credit în Google Pay:

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Un MiG 21 și un elicopter s-au prăbușit deasupra Dobrogei: 8 români au murit

Un MiG 21 și un elicopter s-au prăbușit deasupra Dobrogei: 8 români au murit. Un avion MiG-21 al aviaţiei române s-a prăbușit miercuri seara, după ce a…

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.

Cum arată cel mai mare rechin alb prins în largul coastei canadiene

Cum arată cel mai mare rechin alb prins în largul coastei canadiene? “Regina Oceanului” a fost prinsă lângă coastele Canadei. Rechinul uriaș din specia Marele Alb are 50 de ani!

Spectacol pentru pace cu sute de copii în Piața Mică din Sibiu

Spectacol pentru pace cu sute de copii în Piața Mică din Sibiu. Sute de copii au transmis un mesaj de pace printr-un flash-mob uriaș, organizat în centrul…