Starlink – Serviciul de internet al lui Elon Musk disponibil și în România. Eduard Lovin, vicepreședintele Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), a scris pe Twitter că serviciile Starlink sunt disponibile și în România de la 7 aprilie 2022.

„Utilizatorii de internet ar trebui să se aștepte la viteze ale datelor între 100 Mbps și 200 de Mbps, cu o latență de 20 ms în majoritatea locațiilor.”, a scris Eduard Lovin pe Twitter.

Cât costă serviciul de internet al lui Elon Musk în România

Dacă vrei să ai servicii de internet Starlink la tine acasă, suma totală pentru dispozitivele hardware, instalare și livrare este de până în 4000 de lei. Mai exact 3610 lei pentru o locație din București. La această sumă se adaugă și abonamentul lunar al serviciului de internet Starlink: 629 de lei pe lună.

Cât costă Starlink - serviciul de internet al lui Elon Musk în România
  1. Accesezi site-ul Starlink: Starlink.com
  • În caseta „Service Address” tastezi adresa la care vrei să instalezi serviciul de internet al lui Elon Musk. Apoi apeși butonul „Order Now”. Vei afla cât costă echipamentul, instalarea și livrarea acestuia, plus abonamentul lunar.
  • În caseta „Service Information” completezi numele și prenumele, numărul de telefon și adresa de email.
  • În caseta „Shipping Information” completezi adresa la care vrei să fie livrat echipamentul, orașul, județul, țara și codul poștal.
  • În caseta „Billing Information” vei completa informațiile necesare pentru a face plata cu un card online: numele care apare pe card, codul poștal al adresei la care se livrează echipamentul, numărul cardului bancar, data expirării și codul CVV.
  • La final vei apăsa butonul „Place order”.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Plata modernă pentru accesul auto în Cimitirul Municipal Sibiu

Plata modernă pentru accesul auto în Cimitirul Municipal Sibiu este disponibilă pentru cetățeni, începând din această săptămână. Pentru a facilita accesul cu mașina în Cimitirul Municipal, cartelele de tip abonament eliberate de Administrația Cimitirului se pot încărca și de la automatele de plată care eliberează tichete de ieșire.

Compania Tik Tok analizează mai multe locații pentru noul său sediu central, printre care și Londra

Una din cele mai populare rețele de socializare la acest moment, Tik Tok, analizează diferite locații pentru noul său sediu general. Reprezentanții Tik Tok au purtat discuții cu reprezentanții guvernului Britanic în ultimele luni pentru a-și amplasa cartierul general la Londra, în cadrul unei strategii de a se distanța de proprietarii chinezi.

Imagini spectaculoase cu noile modele Dacia

Imagini spectaculoase cu noile modele Dacia. Constructorul româno-francez de la Mioveni și-a prezentat oficial, primele imagini cu noile Logan, Sandero şi Sandero Stepway. Această generație a treia, reprezintă cea mai sofisticată evoluţie pentru cele 3 modele.

Google Pay disponibil și în România!

Google Pay disponibil și în România! O veste bună, atât pentru utilizatorii care preferă plățile on-line cu telefonul mobil, cât și pentru cei cu card Revolut.