Casa Dianei Șoșoacă a fost atacată cu ouă. Poliția Capitalei a fost sesizată duminică la prânz de senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă referitor la un incident care ar fi avut loc în timp ce parlamentarul a fost plecat de-acasă

Poliția Capitalei a fost sesizată duminică la prânz de senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă referitor la un incident care ar fi avut loc în timp ce parlamentarul a fost plecat de-acasă, au declarat surse judiciare pentru G4Media.

Șoșoacă a semnalat că geamurile i-ar fi fost murdărite cu ouă pe care o persoană le-ar fi aruncat în casa senatoarei.

Casa Dianei Șoșoacă a fost atacată cu ouă. Senatoarea ex-AUR a sesizat Poliția Capitalei

Senatoarea le-a spus oamenilor legii că a lipsit de-acasă mai bine de o săptămână, timp în care imobilul i-ar fi fost vandalizat. Poliția Capitalei a fost sesizată duminică la prânz de senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă referitor la un incident care ar fi avut loc în timp ce parlamentarul a fost plecat de-acasă.

Diana Șoșoacă și declarațiile pro-ruse

Nu de puține ori Diana Șoșoacă a avut declarații controversate, și uneori fără lipsă de substanță. Cele mai recente declarații, enunțate pe rețelele de socializare, au avut un caracter pro-rus, Diana Șoșoacă spunând că de fapt în Ucraina nu ar fi niciun fel de război.

Genul acesta de declarații i-au determinat pe mulți internauți să o critice aspru, unii comentând dur la adresa senatoarei. Alții au invitat-o să meargă în Kiev și să facă LIVE-uri de acolo, poate așa se convinge că ceea ce se întâmplă în aceste zile este cât se poate de real.

sursa articol: g4media

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie?

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie? Atunci când un membru al familiei moare, bunurile acestuia se împart la succesori. Totuși, nu de puține ori rudele ajung la neînțelegeri cu privire la moștenire. Alfă ce spune legea moșternirii și cum se împarte averea.

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate. Cetățenii români care nu fac dovada că locuiesc efectiv la adresa din buletin, prin verificările făcute de polițiști, rămân fără acte de identitate, potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, se interzice înscrierea la aceeași adresă a mai mult de 10 persoane, dacă între acestea nu există legături de rudenie.

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica!

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica! Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă că nu…

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv. Numărul românilor care au între 40 şi 50 de ani şi care pleacă din ţară definitiv a crescut. Asta arată datele INS, iar motivele sunt simple: vor salarii mari și un nivel de viață mai bun.