Spectacol pentru pace cu sute de copii în Piața Mică din Sibiu. Sute de copii au transmis un mesaj de pace printr-un flash-mob uriaș, organizat în centrul orașului de la poalele munților Făgăraș.

Plini de energie, au dansat în piețele centrale din vechiul burg transilvănean și au reușit să transforme întâlnirea într-un spectacol colorat și vesel.

Flash-mob-ul s-a pus în mișcare în Piața Mică din centrul istoric al Sibiului. Cele două echipe – care simbolizau diferenţele dintre oameni prin ţinutele albe şi negre – au simulat un conflict în pași de dans, care a fost oprit de o puzderie de copii în haine colorate. Cu toţii au plecat apoi spre Piața Mare, în aplauzele publicului.

Adolescentă: „Am putut să arătăm lumii că iubirea și prietenia este mult mai importantă decât tot ceea ce se întâmplă acum în jur.”

„Am vrut să spunem un mesaj tuturor pentru a aduce pacea între toate țările, toți oamenii. Să fim mai buni unii cu ceilalți și toate grupurile să se îmbine” spune o altă fată.

Spectacol pentru pace cu sute de copii în Piața Mică din Sibiu

Evenimentul a fost organizat de o asociație sportivă din Sibiu, în parteneriat cu mai multe școli generale și cu un colegiu naţional de prestigiu.

Laurențiu Fugaru, organizator: „Am încercat să transmitem mesajul că lucrurile n-ar trebui să fie atât de diferențiate, ar trebui să ne înțelegem unul pe altul, tocmai de aceea în coregrafia noastră sunt două tabere.”

Elevii s-au pregătit câteva săptămâni împreună cu profesorii lor pentru acest eveniment.

Claudia Fugar, profesoară educație fizică: „Am reușit pentru că în Sibiu dacă strigăm Hei, toată lumea se alătură! Chiar avem o comunitate foarte, foarte frumoasă.”

La finalul spectacolului, dansatorii s-au unit prin îmbrăţişări.

sursa video: youtube/oradesibiu

sursa articol: stirileprotv

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Cât se dă darul la nuntă în 2021

Cât se dă darul la nuntă în 2021? Nunțile sunt evenimente importante în viața oricărui cuplu, sunt extrem de frumoase, dar și costă. Este plăcut să îți alegi machiajul și ținuta elegantă pentru fericitul eveniment, dar acestea nu sunt singurele costuri cu care te vei confrunta de-a lungul acestui sezon de nunți. Mai este și darul de nuntă!

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient.