Zvonuri despre noul iPhone 14: Cameră de 48 megapixeli, zoom de tip „periscop” şi filmare în rezoluţie 8K. Mai sunt câteva luni până la lansarea noului model şi se speculează că iPhone Pro ar avea camere de 48 de megapixeli şi capabilităţi de înregistrare video cu rezoluţie 8K.

Cum ar arăta iPhone 14. Dimensiunile se schimbă în 2022, iar Apple elimină modelul iPhone mini de 5,4 inchi, deoarece s-a dovedit a fi nepopular în rândul clienţilor. După ce a avut vânzări slabe, Apple intenţionează să se concentreze pe modele de iPhone de dimensiuni mai mari şi ne aşteptăm să vedem un iPhone 14 de 6,1 inchi, un iPhone 14 Pro de 6,1 inchi şi un iPhone 14 Max de 6,7 inchi. şi un iPhone 14 Pro Max de 6,7 inchi. Camera din spate ar putea vedea, de asemenea, un nou design.

Zvonuri despre noul iPhone 14: Cameră de 48 megapixeli, zoom de tip „periscop” şi filmare în rezoluţie 8K

Unele dintre noile iPhone-uri pot avea un cadru de titan, iar difuzoarele şi microfonul vor fi reproiectate. Apple ar putea folosi, de asemenea, un nou sistem termic care va menţine iPhone-ul mai rece pentru a minimiza impactul cipurilor mai rapide şi al conectivităţii 5G.

Noile iPhone-uri includ întotdeauna îmbunătăţiri ale camerei, iar iPhone 14 nu face excepţie.

Camera Ultra Wide va fi îmbunătăţită şi există posibilitatea ca Apple să introducă un obiectiv cu zoom de tip „periscop” care să permită un zoom optic mult mai mare, dar încă nu este clar dacă acesta va veni în 2022 sau 2023.

Modelul iPhone 14  Pro  ar putea avea, de asemenea , camere de 48 de megapixeli şi capabilităţi de înregistrare video cu rezoluţie 8K.

sursa articol: mediafax

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Google Pay disponibil și în România!

Google Pay disponibil și în România! O veste bună, atât pentru utilizatorii care preferă plățile on-line cu telefonul mobil, cât și pentru cei cu card Revolut.

Imagini spectaculoase cu noile modele Dacia

Imagini spectaculoase cu noile modele Dacia. Constructorul româno-francez de la Mioveni și-a prezentat oficial, primele imagini cu noile Logan, Sandero şi Sandero Stepway. Această generație a treia, reprezintă cea mai sofisticată evoluţie pentru cele 3 modele.

Plata modernă pentru accesul auto în Cimitirul Municipal Sibiu

Plata modernă pentru accesul auto în Cimitirul Municipal Sibiu este disponibilă pentru cetățeni, începând din această săptămână. Pentru a facilita accesul cu mașina în Cimitirul Municipal, cartelele de tip abonament eliberate de Administrația Cimitirului se pot încărca și de la automatele de plată care eliberează tichete de ieșire.

Au apărut imagini cu primul model electric de la Dacia (foto/video)

În spațiul virtual au apărut deja primele imagini cu Dacia Spring în versiunea de serie, după ce producătorul a furnizat fotografiile cu ocazia înregistrării unor brevete. Încă nu se știu detalii despre ce brevete ar fi vorba, dar știm că aceste poze ale primul model electric produs de consorțiul româno-francez, nu diferă cu mult față de conceptul prezentat în primăvara acestui an.