Apartament din Cluj Napoca scos la vânzare cu 2 milioane de euro. Un apartament de lux a fost scos la vânzare la Cluj cu peste două milioane de euro. Prețul pe metrul pătrat ajunge la 5.000 de euro. 

Locuinţa, un penthouse în Cluj, este situată la etajul 13 al unei clădiri mixte cu birouri şi apartamente si este scoasă la vânzare pe site-ul imobiliare.ro, pentru preţul de două milioane de euro la care se adaugă şi TVA. În schimb, cumpărătorul nu ar trebui să plătească comision la agenţie.

„Companie, vinde apartament unicat, tip penthouse, de lux, situat la nivelul 13, în centrul municipiului Cluj-Napoca, cu suprafaţă utilă de aproximativ 400 de metri pătrați, ultrafinisat (parchet din lemn de tek, gresie faianţă Italia, granit etc.), vedere panoramică deosebită, 3 liviguri, 10 dormitoare, 6 băi, 2 bucătării, şi având posibilităţi multiple de compartimentare.

Apartament din Cluj Napoca scos la vânzare cu 2 milioane de euro. La banii astia iti poti cumpara vile in locatii luxoase la malul marii in Spania sau Creta

Prin comparație, la jumătate de preț poate fi cumpărată o proprietate mai mare, de 447 de metri pătrați, pe un teren de aproape 1.000 de metri pătrați, în Spania, pe malul mării.

Vila, complet mobilată, mai are și o piscină și mai multe terase. Detalii aici

La prețul de 2.000.000 de euro, sub prețul apartamentului din Cluj, este de vânzare o vilă superbă în Creta.

Sunt doar două dintre miile de exemple care arată, prin comparație, cât de scumpă a ajuns piața imobiliară din Cluj-Napoca.

sursa articol: alba24

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Reabilitarea energetică a blocurilor cu Fonduri Europene la Sibiu

Reabilitarea energetică a blocurilor cu Fonduri Europene la Sibiu. Din 17 februarie, Primăria Sibiu a început să primească dosare din partea Asociațiilor de…

Se vând locuințele ANL din Sibiu

Se vând locuințele ANL din Sibiu. Sibienii care au locuit până acum cu chirie în spațiile ANL, le pot acum cumpăra cu bani cash sau în rate…

Românii pe locul I în topul străinilor care cumpără case în Spania

Românii pe locul I în topul străinilor care cumpără case în Spania. Românii se află în topul cetăţenilor străini care achiziţionează locuinţe în Spania…

Tot mai mulți tineri se mută de la oraș în tihna satului românesc

Tot mai mulți tineri se mută de la oraș în tihna satului românesc. De la începutul pandemiei și până acum, în România a crescut cererea pentru imobiliare în mediul rural. La foarte mare căutare sunt casele din satele aflate în apropierea marilor orașe.