Se vând locuințele ANL din Sibiu. Sibienii care au locuit până acum cu chirie în spațiile ANL, le pot acum cumpăra cu bani cash sau în rate.

Consilierii locali vor vota în ședința din această lună regulamentul de vânzare, urmând a fi stabilit prețul fiecărui apartament în parte.

Se vând locuințele ANL din Sibiu. Vor putea fi plătite cu bani cash sau în rate

Primăria Sibiu, prin SC Urbana, va scoate la vânzare apartamentele ANL din municipiu. Acestea vor putea fi cumpărare cu suma integrală sau prin rate.

Prețul acestora va fi stabilit de un expert, în funcție de mai multe elemente. Acestea sunt: valoarea de investiţie a imobilului/locuinţe; suprafaţa construită efectivă a imobilului/a fiecărei locuinţe; sumele rezultate din cuantumul chiriei reprezentând recuperarea investiţiei.

Se vor mai lua în calcul și rata inflaţiei; coeficientul determinat în funcţie de ierarhizarea localităţi ori pe ranguri; (În cazul municipiului Sibiu, coeficientul de ponderare valabil la data prezentei este 0,90) şi vânzarea cotelor părţi de teren aferente locuinţelor de tip ANL, dobândite în baza Legii nr. 152/1998.

sursa articol: oradesibiu.ro

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.