Invitație la cunoașterea florei și faunei din Parcul Sub Arini. Curioșii și pasionații de natură sunt invitați sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 11. 00, în zona verde din fața Stadionului Municipal, la un tur ghidat pentru a descoperi flora și fauna care populează Parcul Sub Arini.

Evenimentul este o continuare a proiectului „Cunoaște natura din jurul tău”. Prin intermediul acestuia, anul trecut a fost inaugurat un traseu tematic în parc. Atunci s-au amplasat cinci panouri informative despre diversitatea specifică fiecărui microhabitat.

Traseul va fi completat în acest an cu încă cinci panouri. Acestea vor prezenta mai detaliat grupe de specii din natură, oferind astfel indicii esențiale despre păsările care și-au găsit casa în parcul Sibian.

Invitație la cunoașterea florei și faunei din Parcul Sub Arini. Curioșii și pasionații de natură sunt invitați sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 11. 00, în zona verde din fața Stadionului Municipal, la un tur ghidat pentru a descoperi flora și fauna care populează Parcul Sub Arini.

Invitație la cunoașterea florei și faunei din Parcul Sub Arini. Participare gratuită în limita locurilor disponibile

Participarea este gratuită în limita a 40 de persoane. Prioritate vor avea cei care vor completa formularul de înscriere “Cunoaște natura din jurul tău!”

Pentru a ușura activitatea ghidului, iar informația să ajungă la toți participanții dintr-o grupă, cât și de a putea respecta regulile de distanțare socială, vor fi realizate patru grupe a câte 10 persoane. Două pentru floră și două pentru faună și se va pleca în două serii, una la ora 11:30 și cealaltă la ora 13:00.

De asemenea, pentru siguranța participanților, organizatorii proiectului “Cunoaște natura din jurul tău!” recomandă ca cei prezenți să poarte mască de protecție, pe întreaga durată a evenimentului.

Acesta este un proiect realizat de Asociația „Tură în Natură” și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Comunității și de Tineret 2020.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Cât se dă darul la nuntă în 2021

Cât se dă darul la nuntă în 2021? Nunțile sunt evenimente importante în viața oricărui cuplu, sunt extrem de frumoase, dar și costă. Este plăcut să îți alegi machiajul și ținuta elegantă pentru fericitul eveniment, dar acestea nu sunt singurele costuri cu care te vei confrunta de-a lungul acestui sezon de nunți. Mai este și darul de nuntă!

Doi copii din Ciugud și-au curățat satul de toate PET-urile și dozele aruncate de trecători

Doi copii din Comuna Ciugud, județul Alba, și-au curățat satul de toate PET-urile și dozele aruncate de trecători.Exemplu de bună creștere și civism la…

România locul I la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete

România locul I la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete. România a obținut locul I în cadrul concursului EGMO 2022, cu o medalie de aur și 3 de argint

Urzicile au ajuns mai scumpe decât carnea de porc

Urzicile au ajuns mai scumpe decât carnea de porc. În postul Paștelui, când creștinii ortodocși nu mănâncă carne și lactate, un kilogram de urzici a ajuns să…