Biroul Electoral Județean comunică rezultatele finale. Daniela Cîmpean câștigă CJ Sibiu cu aproape 50% dintre voturile exprimate. Biroul Electoral Județean a comunicat rezultatele finale ale votului la alegerile locale din 27 septembrie. Aceste rezultate confirmă noul mandat pentru președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean.

Canditata PNL a fost votată direct de un număr de  72.757 persoane din județul Sibiu. 24.218 voturi au fost exprimate pentru candidatul PSD, Bogdan Trif și alte 17.954 voturi pentru candidatul FDGR, Gabriel Tischer.

În ce privește voturile pentru consilierii județeni, Partidul Național Liberal a fost opțiunea aleasă de 71.457 locuitori ai județului (47,04%). Aceasta se traduce printr-un număr majoritar de 18 consilieri județeni de la PNL din totalul de 32 care compun consiliul. Restul mandatelor de consilier județean pentru perioada 2020-2024 se împart astfel: 5 consilieri FDGR, 5 PSD și 4 Alianța USR PLUS.

Biroul Electoral Județean comunică rezultatele finale. Daniela Cîmpean câștigă CJ Sibiu cu aproape 50% dintre voturile exprimate. Biroul Electoral Județean a comunicat rezultatele finale ale votului la alegerile locale din 27 septembrie. Aceste rezultate confirmă noul mandat pentru președinta Consiliului Județean Sibiu Daniela Cîmpean.
voturile exprimate pt primii 3 candidati la presedintia CJsibiu

„Aceste rezultate ne onorează. Sunt cele mai bune rezultate ale Partidului National Liberal de după 1989 în județul  Sibiu. Dar ne și responsabilizează. Sibienii și-au pus încrederea în capacitatea noastră de a veni cu soluțiile care întârzie de ani de zile. Votul a decis în favoarea unei administrații PNL pentru Municipiul Mediaș, pentru 8 din cele 9 orașe și 34 de comune din județ, dar și pentru majoritate în Consiliul Local în Municipiul Sibiu. Am încredere că echipa PNL nu va dezamăgi.

Biroul Electoral Județean comunică rezultatele finale. Daniela Cîmpean câștigă CJ Sibiu cu aproape 50% dintre voturile exprimate

În același timp, le transmit felicitări tuturor primarilor și consilierilor aleși în funcții în Județul Sibiu. Mesajul meu către toți aleșii este că datoria pe care o avem față de cei care ne-au acordat încrederea lor este să cooperăm pentru binele comun. Toți vrem să avem parte de infrastructură și de servicii publice de calitate, așa că sper să depășim păgubosul obicei de a ne pune unii altora bețe în roate și să ne urmăm propriile îndemnuri din campania recent încheiată” declară Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Prezența la vot în județul Sibiu a fost comparabilă cu cea din 2016, în ciuda desfășurării acestor alegeri în condiții de pandemie. “Aș vrea să le mulțumesc sibienilor care au ieșit la vot, deși contextul actual al pandemiei ar fi putut fi un motiv ușor de invocat pentru absenteism. Am fost din nou solidari pentru Sibiu.

Opțiunile alegătorilor îmi arată că m-am orientat spre proiecte dorite de întreaga comunitate, care fac diferența. Angajamentul meu ferm rămâne același ca și până acum, și anume: că voi munci doar pentru binele comunității și că voi risca să ridic standardele.

Aș vrea să vă mulțumesc tuturor pentru încrederea cu care m-ați susținut în număr atât de mare. Sunt bucuroasă că față de mandatul anterior, în județul Sibiu avem încă două doamne primar – la Racovița și la Porumbacu de Jos, în care am mare încredere că vor face o treabă minunată pentru comunitățile lor.” a mai adăugat, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Cei interesați, pot accesa aici o analiză detaliată cu privire la rezultatele voturilor din județ, realizată de către PNL.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată!

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Traian Băsescu reacționează după sentința de colaborator al Securității

Traian Băsescu reacționează după sentința de colaborator al Securității comuniste: ”Voi face demersurile legale la CEDO”

Cancelarul Austriei după vizita la Putin: Nu putem renunța la gazul rusesc

Cancelarul Austriei după vizita la Putin: Nu putem renunța la gazul rusesc. Cancelarul austriac Karl Nehammer a declarat că întreruperea gazului rusesc nu este

Dosar de Candidat: Adrian Bibu vs Astrid Fodor

Sâmbăta trecută a fost marcată de lansarea listelor cu candidații propuși pentru alegerile locale din partea celor mai importante partide politice din Sibiu. Însă, cum era de așteptat, actualul primar din partea FDGR, Astrid Fodor și propunerea PNL, Adrian Bibu sunt “vedetele” ce par a se fi despris deja în fața plutonului din cursa pentru Primăria Sibiu.

Cancelarul german Scholz: „Vrem să avem cea mai performantă armată din Europa”

Cancelarul german Scholz: „Vrem să avem cea mai performantă armată din Europa”. Cancelarul Olaf Scholz a anunțat o înarmare semnificativă a țărilor NATO…