Filarmonica Sibiu vă invită la operă. În perioada 7-13 septembrie se va desfășura cea de-a 19-a ediție „Sibiu Opera Festival” care va încânta publicul cu 10 evenimente vocal-simfonice pentru care au fost invitați artiști de talie națională și internațională.

Vineri, 11 septembrie, la ora 20, în Piața Mare, va avea loc opera rock eminesciană „Lucifer”. Aceasta a fost compusă de către Adrian Tăbăcaru și inspirată de poemul „Luceafărul”.

În același loc, publicul poate urmări în 13 septembrie o nouă colaborare a Orchestrei Filarmonicii de Stat Sibiu cu Teatrul de Balet Sibiu. Începând cu ora 20 va fi prezentat spectacolul „Anotimpurile” de A. Vivaldi. Pentru acest eveniment a fost invitat dirijorul sibian Laurențiu Bischin și soliștii Ștefana Zaharia și Ionuț Bugnar.

Filarmonica Sibiu vă invită la operă. Ediția acestui an le are invitate pe: Ruxandra Donose, Teodora Gheorghiu și Melinda Samso. Acestea vor performa sub bagheta dirijorilor Tiberiu Soare și Adrian Morar.

Din programul festivalului mai fac parte concerte vocal-simfonice, gale extraordinare de operă și seriile de mici recitaluri cu arii din operă în spații neconvenționale, reunite sub genericul „Take an Opera Break”. Programul complet este disponibil aici

„Sibiu Opera Festival” este un eveniment organizat de Filarmonica de Stat Sibiu și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2020.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată!

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Cât se dă darul la nuntă în 2021

Cât se dă darul la nuntă în 2021? Nunțile sunt evenimente importante în viața oricărui cuplu, sunt extrem de frumoase, dar și costă. Este plăcut să îți alegi machiajul și ținuta elegantă pentru fericitul eveniment, dar acestea nu sunt singurele costuri cu care te vei confrunta de-a lungul acestui sezon de nunți. Mai este și darul de nuntă!

Eurovision 2022: Aceasta este piesa care va reprezenta România la Eurovision

Eurovision 2022: Aceasta este piesa care va reprezenta România la Eurovision. WRS va reprezenta România la Eurovision 2022, în Italia, la Torino, cu piesa…

România locul I la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete

România locul I la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete. România a obținut locul I în cadrul concursului EGMO 2022, cu o medalie de aur și 3 de argint

Târgul de Paşti din Sibiu revine după 3 ani de pauză

Târgul de Paşti din Sibiu revine dupa 3 ani de pauză. Peste 50 de expozanţi din toate colţurile ţării vor fi prezenţi la Târgul de Paşti din Piaţa Mare care…