Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor şi-a depus oficial candidatura pentru un al doilea mandat în această funcţie. Adrian Bibu, actualul director al Sălii Transilvania și consilier local din partea PNL, printre principalii contracandidați la conducerea Primăriei Sibiu.

„FDGR este prima formaţiune politică din municipiul Sibiu al cărui candidat la Primăria Sibiu, respectiv candidaţi pentru Consiliul municipal Sibiu, au fost acceptaţi definitiv de Biroul electoral al Municipiului Sibiu. Cu Hotărârea Nr. 3, Biroul electoral al Circumscripţiei Nr. 1, Municipiul Sibiu, a admis candidatura dnei Astrid-Cora Fodor propusă de FDGR pentru funcţia de primar al Municipiului Sibiu. Prin Hotărârea Nr. 4 al aceluiaşi birou electoral au fost admise toate cele 29 propuneri pentru funcţia de consilier local în Consiliul local al Municipiului Sibiu.

Pe primele locuri ale listei se află: Astrid-Cora Fodor, Corina Bokor, Zeno-Karl Pinter, Helmut Lerner, Bianke-Marion Grecu, Paul-Constantin Mezei, Wolfgang-Alexander Guib, Paul Kuttesch, Sara Konnerth, Ekaterina-Annemarie Fazakas, Simon-Gerhard Guist, Anita Pavel, Wiegand-Helmut Fleischer, Lorant Kiss, Anneliese-Eveline Heltmann, Liana-Regina Iunesch, Christian Kaiser, Monica Nartea. Gerhild-Ingrid Rudorf şi Klaus-Martin Untch”, se arată în comunicatul oficial transmis de către FDGR.

Printre contracandidaţii lui Astrid Fodor la funcţia de primar al municipiului Sibiu se numără şi fostul vicepreşedinte al Federaţiei Române de Taekwon-do ITF, consilierul municipal PNL Adrian Bibu. Adrian Bibu şi-a înscris şi el, sâmbătă, candidatura la Biroul Electoral Judeţean. Bibu ocupă în prezent funcţia de director al Sălii Sporturilor „Transilvania” din Sibiu şi este consilier în Consiliul Local Sibiu.

În ultimii 20 de ani, Sibiul a a fost condus de primari propuși din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR). Klaus Iohannis a fost ales pentru prima dată primar al Sibiului în anul 2000, reușind obținerea a patru mandate consecutive până în 2014, atunci când a devenit Președintele României. Din 2014, Sibiul a fost condus de către Astrid Fodor (FDGR), care acum speră la câștigarea unui nou mandat de primar.

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Traian Băsescu reacționează după sentința de colaborator al Securității

Traian Băsescu reacționează după sentința de colaborator al Securității comuniste: ”Voi face demersurile legale la CEDO”

Cancelarul Austriei după vizita la Putin: Nu putem renunța la gazul rusesc

Cancelarul Austriei după vizita la Putin: Nu putem renunța la gazul rusesc. Cancelarul austriac Karl Nehammer a declarat că întreruperea gazului rusesc nu este

Dosar de Candidat: Adrian Bibu vs Astrid Fodor

Sâmbăta trecută a fost marcată de lansarea listelor cu candidații propuși pentru alegerile locale din partea celor mai importante partide politice din Sibiu. Însă, cum era de așteptat, actualul primar din partea FDGR, Astrid Fodor și propunerea PNL, Adrian Bibu sunt “vedetele” ce par a se fi despris deja în fața plutonului din cursa pentru Primăria Sibiu.

Cancelarul german Scholz: „Vrem să avem cea mai performantă armată din Europa”

Cancelarul german Scholz: „Vrem să avem cea mai performantă armată din Europa”. Cancelarul Olaf Scholz a anunțat o înarmare semnificativă a țărilor NATO…