Societatea de Apă Canal Sibiu SA a anunțat printr-o informare către cetățeni că, din  cauza unei avarii apărute la conducta de transport DN 600, situată în zona cartierului “Cireșica” din Municipiul Sibiu, generate de lucrările de modernizare și reconfigurare a accesului auto dinspre Cisnădie, a fost nevoită sistarea furnizării apei  în Cartierul ”Arhitecților”.

Aceste lucrări de reparații vor afecta alimentarea cu apă și zona Cartierului ”Hipodrom III” (între ”Cireșica” și Piața Rahovei), precum și zona Shopping City – Doamna Stanca din Șelimbăr, în urma cărora se vor înregistra scăderi ale debitului normal din rețea.

În comunicatul emis de către Apă Canal Sibiu SA,  se estimează că intervenția va fi încheiată în jurul orei 13:00, moment în care furnizarea apei va fi reluată în parametri normali.

Pentru relații suplimentare, cetățenii din zonele afectate sunt rugați să apeleze la Dispeceratul Apă Canal, prin tel. 0269/222.777 sau Telverde 08008.202.202.

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

CJ Sibiu: În aprilie lansăm licitația pentru construirea noului Spital Județean

CJ Sibiu: În aprilie lansăm licitația pentru construirea noului Spital Județean. Conducerea Consiliului Județean Sibiu speră ca până la finele acestui an să fie semnat contractul de finanțare pentru noul Spital Județean Sibiu. În aproximativ două luni este preconizată lansarea licitației pentru angajarea unui constructor.

Plata modernă pentru accesul auto în Cimitirul Municipal Sibiu

Plata modernă pentru accesul auto în Cimitirul Municipal Sibiu este disponibilă pentru cetățeni, începând din această săptămână. Pentru a facilita accesul cu mașina în Cimitirul Municipal, cartelele de tip abonament eliberate de Administrația Cimitirului se pot încărca și de la automatele de plată care eliberează tichete de ieșire.

Autostrada Sibiu – Făgăraș intră în linie dreaptă

Autostrada Sibiu – Făgăraș intră în linie dreaptă. Autostrada Sibiu – Făgăraș, care va străbate județele Sibiu și Brașov, va avea o lungime de 68,05 km și va…

Veste bună pentru bicicliști. Viitoarele drumuri județene vor fi prevăzute cu piste de biciclete.

Veste bună pentru bicicliști. Viitoarele drumuri județene vor fi prevăzute cu piste de biciclete. Consiliul Județean Sibiu a aprobat în ședința ordinară de joi, 27 august 2020, mai multe proiecte de hotărâre ce vizează noi investiții în domenii ca asistența socială, infrastructura rutieră, turism și cultură, care pot fi realizate cu aportul fondurilor europene ce urmează să fie atrase, în parteneriat cu instituții din subordine sau cu primării.