Societatea de Apă Canal Sibiu SA a anunțat printr-o informare către cetățeni că, din  cauza unei avarii apărute la conducta de transport DN 600, situată în zona cartierului “Cireșica” din Municipiul Sibiu, generate de lucrările de modernizare și reconfigurare a accesului auto dinspre Cisnădie, a fost nevoită sistarea furnizării apei  în Cartierul ”Arhitecților”.

Aceste lucrări de reparații vor afecta alimentarea cu apă și zona Cartierului ”Hipodrom III” (între ”Cireșica” și Piața Rahovei), precum și zona Shopping City – Doamna Stanca din Șelimbăr, în urma cărora se vor înregistra scăderi ale debitului normal din rețea.

În comunicatul emis de către Apă Canal Sibiu SA,  se estimează că intervenția va fi încheiată în jurul orei 13:00, moment în care furnizarea apei va fi reluată în parametri normali.

Pentru relații suplimentare, cetățenii din zonele afectate sunt rugați să apeleze la Dispeceratul Apă Canal, prin tel. 0269/222.777 sau Telverde 08008.202.202.

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

CJ Sibiu: În aprilie lansăm licitația pentru construirea noului Spital Județean

CJ Sibiu: În aprilie lansăm licitația pentru construirea noului Spital Județean. Conducerea Consiliului Județean Sibiu speră ca până la finele acestui an să fie semnat contractul de finanțare pentru noul Spital Județean Sibiu. În aproximativ două luni este preconizată lansarea licitației pentru angajarea unui constructor.

Autostrada Sibiu – Făgăraș intră în linie dreaptă

Autostrada Sibiu – Făgăraș intră în linie dreaptă. Autostrada Sibiu – Făgăraș, care va străbate județele Sibiu și Brașov, va avea o lungime de 68,05 km și va…

Plata modernă pentru accesul auto în Cimitirul Municipal Sibiu

Plata modernă pentru accesul auto în Cimitirul Municipal Sibiu este disponibilă pentru cetățeni, începând din această săptămână. Pentru a facilita accesul cu mașina în Cimitirul Municipal, cartelele de tip abonament eliberate de Administrația Cimitirului se pot încărca și de la automatele de plată care eliberează tichete de ieșire.

UPDATE Covid-19 Sibiu: incidența de peste 3/1000 locuitori impune noi restricții!

UPDATE Covid-19 Sibiu: incidența de peste 3/1000 locuitori impune noi restricții! Măsurile au fost adoptate de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru Municipiul Sibiu. Acestea vor fi valabile cel puțin pentru perioada 24 octombrie- 6 noiembrie 2020!