Festivalul Internațional de Artă Stradală Sibiu (SISAF) continuă și în acest an să înfrumusețeze clădirile din orașul de la poalelel munților Făgăraș. Galeria de Street Art în aer liber însumează în prezent, 84 de lucrări și peste 8.000 de metri pătrați de culoare. Festivalul Internațional de Artă Stradală Sibiu. Acestora li se vor adăuga, în perioada 10-16 august 2020, încă 17 lucrări noi cu tema ediției – #Origins.

În această săptămână vor prinde culoare zidurile următoarelor 12 clădiri și blocuri: Facultatea de Inginerie, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, Grădinița nr.22, clădirea de la intersecția bulevardului Mihai Viteazu cu Calea Dumbrăvii, Baza Hipică, Aeroportul Internațional Sibiu, sediul Urbana, blocurile de pe străzile Semaforului, Calea Cisnădiei, Avântului și Șoseaua Alba Iulia.

Alte patru lucrări pe asfalt, cu mesaje relevante de conștientizare pentru siguranța pietonilor, vor fi realizate de artistul sibian PARA în dreptul trecerilor de pietoni intens circulate de pe bulevardul Corneliu Coposu, strada Constituției, Piața Aurel Vlaicu și  intersecția Calea Turnișorului  –  Șoseaua Alba Iulia. La acestea se adaugă și o nouă instalație  de artă interactivă care va fi realizată de artistul Pisica Pătrată în parcul Sub Arini.

Din cei peste 60 de artiști care s-au înscris la cea de-a VI-a ediție a Festivalului, juriul a selectat 11 artiști și grupuri, pe baza unor criterii de compoziție, originalitate, stil și adaptare la temă. Anul acesta vor participa câțiva dintre cei mai cunoscuți artiști de street art din România: Pisica Pătrată, Sweet Damage Crew, John.S sau Kaps Crew, artiști apreciați din edițiile trecute care revin la Sibiu cu proiecte noi: ATOMA (Andreea Toma), Lucian Sandu-Milea și Homeboy, dar și artiști care vor participa pentru prima dată la Festival: Popescu și Toybox din România, Alex Maksiov din Ucraina și T-Marsh din Franța.

Festivalul Internațional de Artă Stradală Sibiu (SISAF) continuă și în acest an să înfrumusețeze clădirile din orașul de la poalelel munților Făgăraș. Galeria de Street Art în aer liber însumează în prezent, 84 de lucrări și peste 8.000 de metri pătrați de culoare. Festivalul Internațional de Artă Stradală Sibiu. Acestora li se vor adăuga, în perioada 10-16 august 2020, încă 17 lucrări noi cu tema ediției - #Origins.

Sibiu International Street ART Festival este un eveniment organizat de Asociația ART Factory Transilvania și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2020.

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Cât se dă darul la nuntă în 2021

Cât se dă darul la nuntă în 2021? Nunțile sunt evenimente importante în viața oricărui cuplu, sunt extrem de frumoase, dar și costă. Este plăcut să îți alegi machiajul și ținuta elegantă pentru fericitul eveniment, dar acestea nu sunt singurele costuri cu care te vei confrunta de-a lungul acestui sezon de nunți. Mai este și darul de nuntă!

România locul I la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete

România locul I la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete. România a obținut locul I în cadrul concursului EGMO 2022, cu o medalie de aur și 3 de argint

Eurovision 2022: Aceasta este piesa care va reprezenta România la Eurovision

Eurovision 2022: Aceasta este piesa care va reprezenta România la Eurovision. WRS va reprezenta România la Eurovision 2022, în Italia, la Torino, cu piesa…

Târgul de Paşti din Sibiu revine după 3 ani de pauză

Târgul de Paşti din Sibiu revine dupa 3 ani de pauză. Peste 50 de expozanţi din toate colţurile ţării vor fi prezenţi la Târgul de Paşti din Piaţa Mare care…