Teama de ajunge singure la bătrânețe, le-a făcut pe 7 foarte bune prietene din Guangzhou, China, să încheie un pact inedit și să-și petreacă restul vieții împreună. Cu 580.000 de dolari, bani strânși din economiile fiecăreia, și-au cumpărat o casă de 700mp pe care au reușit s-o transforme în locuința visurilor lor.

Plasată în suburbiile orașului Guangzhou, casa cu 3 etaje în care au decis să-și petreacă bătrânețile împreună, se bucură la parter, de un living amplu, extrem de spațios, amenajat special pentru petrecerea la comun a timpului liber, în vreme ce, la etajele superioare, se află dormitoarele fiecăreia. Amenajată într-un stil modern, femeile au decis să adauge un plus de farmec acestei locuințe, construind inclusiv  un spațiu de relaxare semideschis, cu pereți din sticlă, perfect pentru servirea ceaiului verde în panorama câmpurilor de orez de afară.  

Teama de ajunge singure la bătrânețe, le-a făcut pe 7 foarte bune prietene din Guangzhou, China, să încheie un pact inedit și să-și petreacă tot restul vieții împreună. Cu 580.000 de dolari, bani strânsi din economiile fiecăreia, și-au cumpărat o casă de 700mp pe care au reușit s-o transforme în locuința visurilor lor.

Nu de puține ori, prietenii buni se simt ca și cum ar face parte din familie și tocmai din acest motiv, cele 7 femei din Guangzhou au decis că, după douăzeci de ani de prietenie strânsă, mutatul împreună pentru tot restul vieții într-o casă comună, este cea mai bună idee pentru a evita riscul singurătății. Dar la fel ca și în orice familie, pentru a nu exista eventuale certuri și neînțelegeri, femeile au decis deja cum își vor împărți una alteia responsabilitățile. În funcție de abilitățile lor, de la gătit, curățenie și până la cultivarea legumelor din grădina proprie, fiecare va avea un rol bine stabilit în locuința comună.

În video-ul de mai jos, activați subtitrarea în engleză, ca să puteți afla mai multe despre această poveste inedită, despre prietenia adevărată și provocările vieții în singurătate:

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Cât se dă darul la nuntă în 2021

Cât se dă darul la nuntă în 2021? Nunțile sunt evenimente importante în viața oricărui cuplu, sunt extrem de frumoase, dar și costă. Este plăcut să îți alegi machiajul și ținuta elegantă pentru fericitul eveniment, dar acestea nu sunt singurele costuri cu care te vei confrunta de-a lungul acestui sezon de nunți. Mai este și darul de nuntă!

Ce să bei pentru a-ți ține în frâu tensiunea arterială

Ce să bei pentru a-ți ține în frâu tensiunea arterială. Un obicei simplu te poate ajuta să diminuezi hipertensiunea. Dacă ai probleme cu tensiunea arterială crescută, cercetătorii au ajuns la concluzia că o băutură populară și la îndemâna oricui poate avea efecte imediate în scăderea hipertensiunii.

Urzicile au ajuns mai scumpe decât carnea de porc

Urzicile au ajuns mai scumpe decât carnea de porc. În postul Paștelui, când creștinii ortodocși nu mănâncă carne și lactate, un kilogram de urzici a ajuns să…

Tot mai mulți tineri se mută de la oraș în tihna satului românesc

Tot mai mulți tineri se mută de la oraș în tihna satului românesc. De la începutul pandemiei și până acum, în România a crescut cererea pentru imobiliare în mediul rural. La foarte mare căutare sunt casele din satele aflate în apropierea marilor orașe.