Întâlnirea care va avea loc în județul Sibiu la mijlocul lui iulie al acestui an în pitorescul Biertan, are ca scop coagularea comunității de mici fermieri, producători, dar și procesatori, în jurul ideii de oportunități prin asociere și colaborare profesională.

Fundația ADEPT Transilvania propune și invită pe toți cei interesați, să facă parte dintr-un proiect integrat de înființare și funcționare a unei forme asociative alcătuite din fermieri și mici producători și/sau procesatori locali, inclusiv din rândul celor care, pe lângă producția primară sau procesare, desfășoară și activități în domeniul turismului.

Pe scurt, va fi un eveniment dedicat micilor producători și fermieri în cadrul căruia se va discuta despre beneficiile asocierii, despre ce înseamnă marketing, adaptarea în contextul actual și despre cum pot afacerile mici, să aducă profituri mari. Evenimentul va avea loc joi, 16 iulie, începând de la ora 10:00, în sala de ședințe a Primăriei comunei Biertan.

“Vă așteptăm așadar, la un eveniment dedicat micilor producători și fermieri ce va avea loc la Biertan. Vom discuta despre beneficiile asocierii, despre ce înseamnă marketing, cum ne adaptăm condițiilor și vremurilor și cum putem crește, împreună!”, promit organizatorii acestui eveniment.

Întâlnirea care va avea loc în județul Sibiu la mijlocul lui iulie al acestui an în pitorescul Biertan, are ca scop coagularea comunității de mici fermieri, producători, dar și procesatori, în jurul ideii de oportunități prin asociere și colaborare profesională.

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Germania a majorat salariul minim: Un neamț câștigă de ȘAPTE ori mai mult decât un român

Germania a majorat salariul minim: Un neamț câștigă de ȘAPTE ori mai mult decât un român. În cursul zilei de miercuri, Guvernul german a adoptat un proiect…

Psihoză la pompe: Un bărbat a alimentat 1000L la o benzinărie din Alba

Psihoză la pompe: Un bărbat a alimentat 1000L la o benzinărie din Alba. Pe fondul scumpirilor la carburanți care au panicat un număr mare de șoferi și care…

Impozite mărite pentru românii cu mai mult de două mașini sau locuințe

Impozite mărite pentru românii cu mai mult de două mașini sau locuințe. Cei care au mai mult de două locuințe sau două mașini ar putea fi taxați în plus, bacșișul la restaurante ar urma să fie impozitat și nu este exclus să avem și o taxă pe zahăr.

Săptămâna de lucru cu 4 zile va fi legalizată și în România

Săptămâna de lucru cu 4 zile va fi legalizată și în România. După ce a fost legiferată în mai multe țări europene, săptămâna de lucru de patru zile are mari…