Psihoză la pompe: Un bărbat a alimentat 1000L la o benzinărie din Alba. Pe fondul scumpirilor la carburanți care au panicat un număr mare de șoferi și care i-au determinat să stea la cozi lungi pentru a-și alimenta mașinile, s-au petrecut și unele situații comice.

În această situație s-a regăsit și un șofer care a alimentat la o benzinărie din Alba Iulia folosindu-se de un recipent generos: un bazin de 1000 de litri.

De precizat este că șoferul ar fi avut nevoie de această cantitate de carbunat pentru eventuale activități agricole.

sursa foto: ziarulunirea.ro

Psihoză la pompe: Un bărbat a alimentat 1000L la o benzinărie din Alba după ce prețul la unele benzinării a sărit de 10 lei/litru

Este nebunie totală la toate stațiile de carburant din România! Cozi uriașe au apărut, după ce prețurile au explodat la benzinăriile MOL. Virgil Popescu, ministrul Energiei, a anunțat că a discutat cu

”Le mărește la ora 24, nu le mărește acum. Se vor mări prețurile, dar la miezul nopții. Am vorbit cu unii dintre ei, mi-au spus că îl vor crește, la noapte, cu 15 bani. Am vorbit cu Rompetrol și cu OMV Petrom și unul dintre ei mi-a spus că va mări prețul la noapte.”, a spus Virgil Popescu la România TV.

Între timp, prețul petrolului a scăzut cu 17%

După ce presa a relatat că Emiratele Arabe Unite şi Irakul, producători OPEC, au declarat că vor susţine creşterea producţiei, preţul petrolului a scăzut cu până la 17%. Aceasta ar putea compensa o parte din întreruperile de aprovizionare cauzate de sancţiunile impuse petrolului rusesc după invazia în Ucraina, scrie Reuters.

Petrolul Brent a scăzut cu peste 17%, sau 22 de dolari, pentru a atinge un minim al şedinţei la 105,60 dolari. Preţul de referinţă a recuperat o parte din pierderi, tranzacţionându-se în scădere cu 13,29 dolari, sau 10,4%, la 114,69 dolari pe baril. Ţiţeiul american a scăzut cu 12,01 dolari, sau 9,7%, la 111,69 dolari.

Preţurile au atins minimele sesiunii după ce comercianţii au citat informaţii din presă potrivit cărora un ministru irakian ar fi afirmat că ţara sa este pregătită să crească producţia dacă OPEC+ îi va cere acest lucru.

Financial Times raportase anterior că Yousef al-Otaiba, ambasadorul Emiratelor Arabe Unite la Washington, a declarat că ţara sa este în favoarea creşterii producţiei

„Asta nu înseamnă nimic. Probabil că pot aduce pe piaţă aproximativ 800.000 de barili foarte repede, chiar imediat, ceea ce ne aduce la o şaptesprezecea parte din drumul parcurs în înlocuirea ofertei ruseşti”, a declarat Bob Yawger, director de contracte futures pe energie la Mizuho.

sursa articol: ziarulunirea

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie?

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie? Atunci când un membru al familiei moare, bunurile acestuia se împart la succesori. Totuși, nu de puține ori rudele ajung la neînțelegeri cu privire la moștenire. Alfă ce spune legea moșternirii și cum se împarte averea.

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate. Cetățenii români care nu fac dovada că locuiesc efectiv la adresa din buletin, prin verificările făcute de polițiști, rămân fără acte de identitate, potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, se interzice înscrierea la aceeași adresă a mai mult de 10 persoane, dacă între acestea nu există legături de rudenie.

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica!

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica! Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă că nu…

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv. Numărul românilor care au între 40 şi 50 de ani şi care pleacă din ţară definitiv a crescut. Asta arată datele INS, iar motivele sunt simple: vor salarii mari și un nivel de viață mai bun.