În urma testărilor SARS Cov-2 desfășurate în unitățile spitalicești din Județul Sibiu, de la începutul pandemiei și până în prezent, au fost confirmate pozitiv, 109 cadre medicale. Dintre acestea, un număr de 99 de persoane au fost deja declarate vindecate și externate.

Ultimele date oficiale venite din partea Direcției de Sănătate Publică Sibiu, arată că mai sunt internate 10 persoane din rândul personalului din sistemul de sănătate județean, confirmate pozitiv în urma testării covid19,

Cele 10 cazuri confirmate provin din următoarele unități medico-sanitare și se împart astfel:

– 6 persoane fac parte din cadrul SCJU Sibiu;

– 2 persoane din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu;

– 2 persoane din cadrul Cabinetelor de Medicină a Familiei.

În Comunicatul de Presă transmis astăzi de către Prefectura Sibiu, se mai anunță faptul că, din cadrul SCJU Sibiu, există și situația unui cadru medical angajat care a fost reinfectat. În prezent, persoana respectivă este internată, fiind monitorizată și supusă tratamentului de specialitate.

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doctorul care a descoperit Omicron: Mi s-a cerut să nu spun că dă forme uşoare ale bolii

Doctorul care a descoperit Omicron: Mi s-a cerut să nu spun că dă forme uşoare ale bolii. Angelique Coetzee, printre primii medici sud-africani care au aflat despre mutaţiile suferite de SARS-CoV-2, a povestit prin ce calvar a trecut, în momentul în care a dorit să comunice lumii rezultatele obţinute.

Pericolul ascuns din utilizarea îndelungată a paracetamolului

Pericolul ascuns din utilizarea îndelungată a paracetamolului. Risc de atac de cord şi accident vascular cerebral în cazul utilizării îndelungate a unuia dintre cele mai folosite medicamente în ţara noastră.

Copilul tău face febră şi are gura plină de băşici? Herpangina e de vină. De unde apare şi cum se tratează boala

Herpangina este o boală infecţioasă care afectează mai ales copiii cu vârste…

CJ Sibiu: În aprilie lansăm licitația pentru construirea noului Spital Județean

CJ Sibiu: În aprilie lansăm licitația pentru construirea noului Spital Județean. Conducerea Consiliului Județean Sibiu speră ca până la finele acestui an să fie semnat contractul de finanțare pentru noul Spital Județean Sibiu. În aproximativ două luni este preconizată lansarea licitației pentru angajarea unui constructor.