Anul 2020 a fost si este destul de dificil din cauza pandemiei cu Covid 19 care nu a permis multor afaceri sa fie lansate, sa functioneze sau sa performeze. In acest an, antreprenorii doresc sa isi urmeze visul de a avea o firma prin care sa isi transforme visele in realitate. Viziunea pe termen lung este foarte importanta, iar la nivel national este de dorit ca economia sa prospere si sa sustina investitiile foarte bine gandite in domeniul antreprenoriatului.

Livada de vis poate fi o afacere fructuoasa in mediul rural

Chiar si in conditiile meteo foarte diferite acum fata de conditiile din trecut, romanii investesc inca in agricultura in anul 2020, deoarece pot accesa fonduri europene in acest sens. Pentru ca fructele din import  sunt frumoase dar nu au gust, cei care doresc sa redescopere gustul fructelor de altadata isi pot infiinta propria livada de meri, peri, pruni, caisi sau alti pomi fructiferi.

Cafeneaua – o afacere (inca) profitabila in 2020

Cafeneaua ramane cel mai bun raspuns pentru cei care doresc sa infiinteze o afacere in domeniul HoReCa. Indeosebi in perioada calda, cand cafenelele sunt deschise sub forma de terasa, in conditiile impuse de distantarea sociala, cafeneaua ramane un raspuns sigur pentru antreprenorii care doresc sa isi faca propria afacere.

Cultivarea legumelor eco – o afacere care prinde la public

Pentru ca Romania este o tara foarte bogata din punct de vedere al solului si al conditiilor plantarii legumelor, cultivarea acestora in sistem ecologic este o idee de afacere de succes in ultimii ani, care starneste interesul agricultorilor si da un profit foarte bun.

Planteaza Paulownia pentru a avea profit

Una din afacerile cu cea mai rapida crestere din lume este cresterea arborelui de Paulownia, de pana la 20 de metri in trei ani, in conditiile in care copacii sunt ingrijiti corect. Lemnul de Paulownia este curat, neted, fara noduri, care se cumpara pentru cherestea si mobila.

Cultiva ciuperci Champignon si vei avea o afacere profitabila

Ciupercile Champignon pot fi plantate in pivnita, magazie, in grajduri dezafectate, in poduri, in incaperi ce nu mai sunt folosite, chiar si pe balcon. Aceasta activitate este accesibla, interesanta si foarte profitabila. 

Deschide o covrigarie si poti da lovitura

Covrigaria este o afacere care infloreste din ce in ce mai mult in Romania. In ciuda simplitaii afacerii, covrigaria este o sursa de venituri excelenta pentru antreprenorii care stiu sa fabrice covrigi buni, la un pret mic, cu servire rapida si ingrediente naturale.

Covrigaria este o afacere care va merge pe tot timpul anului, nu necesita cheltuieli de reclama si, fiind foarte ieftini, se vand in cantitati mari (in functie de amplasare, chiar pana la cateva mii de covrigi pe zi).

Sursa: https://ideideafaceri.manager.ro/articole/oportunitati-de-afaceri-3/33-afaceri-profitabile-care-te-scot-invingator-in-lupta-cu-criza-636.html

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Germania a majorat salariul minim: Un neamț câștigă de ȘAPTE ori mai mult decât un român

Germania a majorat salariul minim: Un neamț câștigă de ȘAPTE ori mai mult decât un român. În cursul zilei de miercuri, Guvernul german a adoptat un proiect…

Psihoză la pompe: Un bărbat a alimentat 1000L la o benzinărie din Alba

Psihoză la pompe: Un bărbat a alimentat 1000L la o benzinărie din Alba. Pe fondul scumpirilor la carburanți care au panicat un număr mare de șoferi și care…

Impozite mărite pentru românii cu mai mult de două mașini sau locuințe

Impozite mărite pentru românii cu mai mult de două mașini sau locuințe. Cei care au mai mult de două locuințe sau două mașini ar putea fi taxați în plus, bacșișul la restaurante ar urma să fie impozitat și nu este exclus să avem și o taxă pe zahăr.

Săptămâna de lucru cu 4 zile va fi legalizată și în România

Săptămâna de lucru cu 4 zile va fi legalizată și în România. După ce a fost legiferată în mai multe țări europene, săptămâna de lucru de patru zile are mari…