Asociația Social Management este încântată să anunțe organizarea unei noi ediții din Turul Ghidat cu Biciclete Electrice, un eveniment dedicat pasionaților de natură și aventură, cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu. Evenimentul va avea loc în perioada 17-19 mai 2024, oferind participanților oportunitatea de a explora frumusețea regiunii Sibiului într-un mod ecologic și plin de energie.

Turul Ghidat cu Biciclete Electrice reprezintă o ocazie unică pentru iubitorii de ciclism de a descoperi peisajele spectaculoase și locurile pitorești din jurul orașului Sibiu. Asociația Social Management se angajează să ofere participanților o experiență memorabilă și sigură, subliniind importanța respectării mediului înconjurător și promovând un stil de viață sănătos.

Evenimentul cuprinde două trasee pline de aventură și descoperiri:

Traseul 1: Sibiu – Gusterița – Cașolț – Mohu – Șelimbăr (34 km)

Traseul 2: Vămile Făgărașului în Tara Oltului – Șelimbăr

„Suntem încântați să organizăm acest eveniment împreună cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu, un eveniment aflat la ediția a doua și care oferă un sprijin real pasionaților de natură și de munte”, a declarat Cristina ȚUICU, Președinte Asociația Social Management. „Turul Ghidat cu Biciclete Electrice este o ocazie minunată de a aduce comunitatea împreună și de a promova un stil de viață activ și sănătos în mijlocul naturii.”

Participanții sunt încurajați să se înscrie în avans pentru a asigura locurile disponibile.

Despre Asociația Social Management

Asociația Social Management este o organizație non-profit dedicată promovării unui mediu de trai sănătos și sustenabil în regiunea Sibiului. Prin programe și evenimente inovatoare, ne străduim să contribuim la dezvoltarea comunității și la conservarea resurselor naturale.

sursa articol: sibiuindependent.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

CJ Sibiu: În aprilie lansăm licitația pentru construirea noului Spital Județean

CJ Sibiu: În aprilie lansăm licitația pentru construirea noului Spital Județean. Conducerea Consiliului Județean Sibiu speră ca până la finele acestui an să fie semnat contractul de finanțare pentru noul Spital Județean Sibiu. În aproximativ două luni este preconizată lansarea licitației pentru angajarea unui constructor.

Autostrada Sibiu – Făgăraș intră în linie dreaptă

Autostrada Sibiu – Făgăraș intră în linie dreaptă. Autostrada Sibiu – Făgăraș, care va străbate județele Sibiu și Brașov, va avea o lungime de 68,05 km și va…

Plata modernă pentru accesul auto în Cimitirul Municipal Sibiu

Plata modernă pentru accesul auto în Cimitirul Municipal Sibiu este disponibilă pentru cetățeni, începând din această săptămână. Pentru a facilita accesul cu mașina în Cimitirul Municipal, cartelele de tip abonament eliberate de Administrația Cimitirului se pot încărca și de la automatele de plată care eliberează tichete de ieșire.

Veste bună pentru bicicliști. Viitoarele drumuri județene vor fi prevăzute cu piste de biciclete.

Veste bună pentru bicicliști. Viitoarele drumuri județene vor fi prevăzute cu piste de biciclete. Consiliul Județean Sibiu a aprobat în ședința ordinară de joi, 27 august 2020, mai multe proiecte de hotărâre ce vizează noi investiții în domenii ca asistența socială, infrastructura rutieră, turism și cultură, care pot fi realizate cu aportul fondurilor europene ce urmează să fie atrase, în parteneriat cu instituții din subordine sau cu primării.