Uraganul Ian a lovit noaptea trecută vestul statului Florida cu o viteză de 240 Km/oră. Peste 1,3 milioane de locuințe și firme au rămas fără electricitate.

Uraganul Ian a lovit noaptea trecută coasta de vest a statului din Golful Mexic, cu o viteză de circa 240 Km/oră. Furnizorii de energie electrică estimează că peste 1,3 milioane de gospodării și întreprinderi nu sunt alimentate în acest moment.

Înainte de a afecta Florida, uraganul a lovit Cuba, lăsând insula fără electricitate. În așteptarea impactului iminent, autoritățile americane au emis ordine de evacuare pentru circa 2,5 milioane de persoane din sud-vestul statului. Ulterior, ambulatoriul unui spital din orașul Port Charlotte a fost inundat, iar acoperișul secției de terapie intensivă a fost smuls, au declarat angajații. Din cauza pagubelor, pacienții și personalul folosesc în prezent numai două etaje din cele patru ale spitalului.

Sursa: Biziday

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Avertisment dur lansat de papa Francisc: “Există o eutanasie ascunsă a bătrânilor”

Avertisment dur lansat de papa Francisc: “Există o eutanasie ascunsă a bătrânilor”.…

Donald Trump și trei dintre copiii săi au fost trimiși în judecată

Donald Trump și trei dintre copiii săi au fost trimiși în judecată, într-un proces civil, pentru fraudă fiscală. Potrivit Procurorului General al statului New York, Organizația Trump a înșelat creditorii, asigurătorii și autoritățile prin supraevaluarea valorii proprietăților sale, timp de un deceniu.

Putin declară “mobilizare parțială” în Federația Rusă

Într-un discurs preînregistrat, difuzat în această dimineață, președintele Federației Ruse a anunțat…

Armata Ucraineană a înconjurat Liman

Nu este foarte clar ce forțe ruse s-au retras de acolo, dar…