Trei tineri din Cisnădie cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani au fost reținuți pentru furt, bănuiți că în ultimele 4 luni au scos aproximativ 24 de mii de lei din automate de cafea din Sibiu, transmite Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu.

”În fapt, cei trei tineri sunt bănuiți că, în perioada mai – august , ar fi sustras cutiile cu bani din 10 automate pentru băuturi reci și calde de pe raza municipiului Sibiu.Prejudiciul creat se ridică la suma de aproximativ 24.000 de lei”, precizează Poliția Sibiu.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu ”în vederea aplicării unei măsuri preventive”, mai precizează sursa citată.

Sursa: Știri de Sibiu

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

CJ Sibiu: În aprilie lansăm licitația pentru construirea noului Spital Județean

CJ Sibiu: În aprilie lansăm licitația pentru construirea noului Spital Județean. Conducerea Consiliului Județean Sibiu speră ca până la finele acestui an să fie semnat contractul de finanțare pentru noul Spital Județean Sibiu. În aproximativ două luni este preconizată lansarea licitației pentru angajarea unui constructor.

Autostrada Sibiu – Făgăraș intră în linie dreaptă

Autostrada Sibiu – Făgăraș intră în linie dreaptă. Autostrada Sibiu – Făgăraș, care va străbate județele Sibiu și Brașov, va avea o lungime de 68,05 km și va…

Plata modernă pentru accesul auto în Cimitirul Municipal Sibiu

Plata modernă pentru accesul auto în Cimitirul Municipal Sibiu este disponibilă pentru cetățeni, începând din această săptămână. Pentru a facilita accesul cu mașina în Cimitirul Municipal, cartelele de tip abonament eliberate de Administrația Cimitirului se pot încărca și de la automatele de plată care eliberează tichete de ieșire.

UPDATE Covid-19 Sibiu: incidența de peste 3/1000 locuitori impune noi restricții!

UPDATE Covid-19 Sibiu: incidența de peste 3/1000 locuitori impune noi restricții! Măsurile au fost adoptate de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru Municipiul Sibiu. Acestea vor fi valabile cel puțin pentru perioada 24 octombrie- 6 noiembrie 2020!