VINFEST 2021 Festival de vinuri cu ștaif, mâncăruri alese și voie bună la Sibiu. După doi ani de pauză Vinfest revine cu a patra ediție și vă așteaptă în Parcul Tineretului în perioada 8-11 iulie.

Anul acesta vor participa 9 producători de vinuri: Wine Not, Histria, Domeniile Urlați – Dealu Mare, Villa Vinea, Jidvei, Avincis, Vinarte, Corcova și Crama Pandora. Alături de aceștia,16 food truck-uri vă invită să degustați preparate culinare dintre cele mai diverse.

Mâncărurile și deserturile sunt pregătite de cei de la Gastro, La Strada Gyros, Bistro del Puerto, Plescavița Van, Cherhanaua Urbană, Chicken Cone, Bătrânu Sas, Atelier de Paste, Mexican Bizness, Romanian Burger, Mr. Cannoli, Sucre, Famous Waffles, D’ale Gustului, Wrapp & Roll  și Olha Coffee.

Atmosfera va fi completată, în cele patru zile de festival, de muzică mixată de Alex Zara, FunkyDrop, Rareș Luca și NOPAME.

VINFEST 2021 Festival de vinuri cu ștaif, mâncăruri alese și voie bună la Sibiu. Intrarea la eveniment se va face cu dovada imunizării sau cu test negativ COVID

Accesul publicului în spațiul de eveniment este liber, în limita spațiului disponibil și se realizează în baza dovezii imunizării împotriva SARSCov2:

  • certificatul de vaccinare care să ateste că au trecut 10 zile de la ultima doză de vaccin;
  • rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore; rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore;
  • sau dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi, ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2. 

Pentru cei care nu se regăsesc în nici una dintre cele patru variante, există și soluția efectuării unui test antigen rapid, la intrarea în arealul evenimentului.

Vinfest este un eveniment organizat de Asociația Sibiul de Odinioară și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2021.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Cât se dă darul la nuntă în 2021

Cât se dă darul la nuntă în 2021? Nunțile sunt evenimente importante în viața oricărui cuplu, sunt extrem de frumoase, dar și costă. Este plăcut să îți alegi machiajul și ținuta elegantă pentru fericitul eveniment, dar acestea nu sunt singurele costuri cu care te vei confrunta de-a lungul acestui sezon de nunți. Mai este și darul de nuntă!

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient.