Centrul de vaccinare drive through se mută din Cazarma 90 în parcarea din Piața Teatrului începând de marți, 22 iunie. Primăria a luat această decizie pentru că noua locație este mai puțin solicitată decât parcarea Cazarma 90, situată mai aproape de centrul istoric.

Astfel, într-o parte a parcării din Piața Teatrului (spre sala de sport) se va amenaja centrul de vaccinare drive through. Accesul în această parte de parcare va fi liber, ieșirea urmând să se facă tot spre bulevardul Coposu. Restul suprafeței parcării se va putea utiliza normal, cu acces reglementat prin barieră și ieșirea spre str. Berăriei.

Primăria Sibiu, Direcția de Sănătate Publică și Instituția Prefectului Județului Sibiu vor colabora pentru mutarea centrului de pe Cazarma 90. Reamenajarea acestuia în noua locație din Piața Teatrului va avea loc în cursul zilei de marți.

Centrul de vaccinare drive through se mută din Cazarma 90. Peste 8000 de persoane au fost vaccinate în fostul centru drive through din Cazarma 90  

Cei care doresc să se vaccineze împotriva COVID pot face acest lucru atât în centrele fixe amenajate în municipiu, cât și în acest centru drive through.

Vaccinarea sa va putea face fără a avea nevoie de programare, doar în baza cărții de identitate, potrivit comunicatului Primăriei Sibiu.

La centrul drive through, imunizarea se face cu vaccin Pfizer BioNTech și Johnson & Johnson. Până în prezent în acest centru s-au administrat peste 8.000 de doze.Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Doctorul care a descoperit Omicron: Mi s-a cerut să nu spun că dă forme uşoare ale bolii

Doctorul care a descoperit Omicron: Mi s-a cerut să nu spun că dă forme uşoare ale bolii. Angelique Coetzee, printre primii medici sud-africani care au aflat despre mutaţiile suferite de SARS-CoV-2, a povestit prin ce calvar a trecut, în momentul în care a dorit să comunice lumii rezultatele obţinute.

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient.