După ce a condus beat, un sibian s-a autodenunțat la poliție. Un bărbat în vârstă de 53 de ani s-a ales cu dosar penal după ce s-a îmbătat, a condus un autoturism, apoi s-a autoreclamat la poliție.

Totul s-a petrecut sâmbătă, în jurul amiezii. Prin apel la numărul de urgență 112, sibianul în vârstă de 53 de ani a solicitat la domiciliu prezența unui echipaj de poliție rutieră. Acesta a recunoscut că a condus un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.

“Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Sibiu s-au deplasat la locuința bărbatului, însă acesta nu se afla acasă. În schimb, prin Dispeceratul I.P.J. Sibiu, echipajul a fost direcționat la adresa Biroului Rutier.

În fața sediului, se afla sibianul în cauză, acesta ajungând aici cu propriul autoturism  pe care l-a condus de pe strada Brazilor până pe Bulevardul Vasile Milea.”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Bărbatul emana un miros puternic de alcool, testarea sa alcoolscopică rezultând într-o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, sibianul a fost însoțit la o unitate medicală. Acolo i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, mai arată sursa citată.

După ce a condus beat, un sibian s-a autodenunțat la poliție. Bărbatul s-a ales cu dosar penal

Între timp, la nivelul Biroului Rutier Sibiu s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea acestei, cel puțin inedite, infracțiuni de conducere sub influența alcoolului.

sursa articol: turnulsfatului

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Un român s-a trezit cu 2 Mil de lei în cont şi a refuzat să returneze banii

Un român s-a trezit cu 2 Mil de lei în cont şi a refuzat să returneze banii. Administratorul unei firme din Bucureşti a fost condamnat definitiv la doi ani şi..

Psihoză la pompe: Un bărbat a alimentat 1000L la o benzinărie din Alba

Psihoză la pompe: Un bărbat a alimentat 1000L la o benzinărie din Alba. Pe fondul scumpirilor la carburanți care au panicat un număr mare de șoferi și care…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev