Trump vs Biden: Dezbaterea finală va avea loc joi! Preşedintele american Donald Trump şi rivalul său democrat Joe Biden vor avea microfoanele întrerupte pe timpul alocat celuilalt candidat în dezbaterea finală de joi. În acest fel se încearcă evitarea întreruperilor şi haosului din prima lor întâlnire televizată.

foto coperta: getty

Fiecare dintre ei va avea la dispoziţie două minute pentru a răspunde întrebărilor moderatorului. În tot acest timp, microfonul celuilalt candidat va fi întrerupt. După consumarea celor două minute, candidaţii vor putea relua dezbaterea, de data aceasta cu microfoanele deschise; a anunţat comisia americană pentru dezbaterile prezidenţiale, conform AFP şi Reuters.

Comisia a precizat că doreşte ca rivalii să respecte timpul ce le este alocat. Acest lucru va ajuta să progreseze dezbaterea publică în beneficiul spectatorilor.

“Preşedintele Trump este dornic să dezbată cu Joe Biden. Considerăm că modificările de ultim moment sunt decise de o comisie părtinitoare; într-o ultimă tentativă de a-i furniza un avantaj candidatului său favorit.”, a reacţionat directorul de campanie al lui Trump, Bill Stepien, într-un comunicat.

Trump vs Biden: Dezbaterea finală va avea loc joi! La prima dezbatere, Biden a fost întrerupt de Trump de 71 de ori

Potrivit lui Stepien, preşedintele Trump intenţionează să vorbească despre afacerile lui Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, aşa cum o face deja constant.

“Dacă media nu îi pun aceste întrebări lui Joe Biden, preşedintele o va face şi nu va exista portiţă de scăpare pentru Biden.”, a mai adăugat Stepien.

La prima dezbatere de pe 29 septembrie, Donald Trump l-a întrerupt de 71 de ori pe rivalul său democrat şi a fost întrerupt de acesta de doar 22 de ori, conform site-ului de informaţii Axios.

Cei doi urmau să aibă o a doua dezbatere joia trecută, dar comisia a impus un format virtual după ce Trump a fost confirmat cu coronavirus. Preşedintele a respins formatul, aşa încât candidaţii au avut fiecare propria dezbatere, transmisă de canalele de televiziune, doar cu moderator şi public.

Dezbaterea de joi de la Nashville, statul Tennessee, va fi moderată de Kristen Welker, un corespondent respectat al NBC News la Casa Albă, şi va fi ultima înaintea scrutinului de la 3 noiembrie.

sursa articol: stiripesurse

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Germania a majorat salariul minim: Un neamț câștigă de ȘAPTE ori mai mult decât un român

Germania a majorat salariul minim: Un neamț câștigă de ȘAPTE ori mai mult decât un român. În cursul zilei de miercuri, Guvernul german a adoptat un proiect…

Mesaj de recunoștință al lui Volodimir Zelenski pentru România

Mesaj de recunoștință al lui Volodimir Zelenski pentru România. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis luni, la orele amiezii, un mesaj de…

Pe ce loc se află România în clasamentul celor mai puternice armate din lume

Pe ce loc se află România în clasamentul celor mai puternice armate din lume? Statele Unite au cea mai puternică armată din lume potrivit clasamentului realizat de Global Firepower, în baza PowerIndex, care ține cont de 50 de factori individuali, cum ar fi aparatura militară sau numărul trupelor. SUA sunt urmate în acest clasament de Rusia și China.

Putin se lăuda că în 2 zile poate ocupa 6 capitale europene inclusiv Bucureștiul

Putin se lăuda că în 2 zile poate ocupa 6 capitale europene inclusiv Bucureștiul. Președintele rus, într-o discuție cu fostul lider ucrainean Petro Poroșenko..