Restaurantele, teatrele și cinematografele din Sibiu blocate la 30% din capacitate. În ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu care a avut loc joi, 15 octombrie au fost adoptate noi măsuri pentru protecția populației. Acestea vin în contextul situației epidemiologice generate de pandemia de coronavirus.

Măsurile suplimentare au fost adoptate ca urmare a creșterii numărului de cazuri covid confirmate. În municipiul Sibiu incidența cumulată a cazurilor a depășit 1,5/1000 de locuitori.

Restaurantele, teatrele și cinematografele din Sibiu blocate la 30% din capacitate. Măsurile intră în vigoare de astăzi și până pe 29 octombrie

Redăm măsurile obligatorii preluate din comunicatul oficial de presă, care privesc municipiul Sibiu. Conform Hotărârii nr. 58/15.10.20, acestea vor fi aplicabile începând de astăzi, 16 octombrie și până la data de 29 octombrie 2020:

  • organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte este permisă cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.
  • organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive–in este interzisă.
  • activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interior, este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului; și doar în intervalul orar 6.00 – 23.00. În situația în care activitatea acestor operatori economici este restricționată sau închisă, se permite prepararea hranei și comercializarea produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu se consumă în spațiile respective.
  • activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor; pensiunilor sau altor unități de cazare este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului; și în intervalul orar 06.00 – 23.00.
  • activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doctorul care a descoperit Omicron: Mi s-a cerut să nu spun că dă forme uşoare ale bolii

Doctorul care a descoperit Omicron: Mi s-a cerut să nu spun că dă forme uşoare ale bolii. Angelique Coetzee, printre primii medici sud-africani care au aflat despre mutaţiile suferite de SARS-CoV-2, a povestit prin ce calvar a trecut, în momentul în care a dorit să comunice lumii rezultatele obţinute.

Pericolul ascuns din utilizarea îndelungată a paracetamolului

Pericolul ascuns din utilizarea îndelungată a paracetamolului. Risc de atac de cord şi accident vascular cerebral în cazul utilizării îndelungate a unuia dintre cele mai folosite medicamente în ţara noastră.

Copilul tău face febră şi are gura plină de băşici? Herpangina e de vină. De unde apare şi cum se tratează boala

Herpangina este o boală infecţioasă care afectează mai ales copiii cu vârste…

Ce să bei pentru a-ți ține în frâu tensiunea arterială

Ce să bei pentru a-ți ține în frâu tensiunea arterială. Un obicei simplu te poate ajuta să diminuezi hipertensiunea. Dacă ai probleme cu tensiunea arterială crescută, cercetătorii au ajuns la concluzia că o băutură populară și la îndemâna oricui poate avea efecte imediate în scăderea hipertensiunii.