O nouă campanie de dezinsecție la Sibiu. Primăria Sibiu anunță o nouă acțiune de dezinsecție împotriva căpușelor în perioada 6-9 octombrie.

foto copertă: facebook/primăria sibiu

În perioada 6 – 9 octombrie, Primăria Sibiu, prin firma contractată, va realiza o nouă acțiune de dezinsecție. Prin aceasta se urmărește combaterea căpușelor de pe domeniul public al municipiului Sibiu.

Substanțele active vor fi pulverizate pe o suprafață de aproximativ 1.800.000 mp, în parcuri și zone verzi. Pe malurile râurilor și pârâurilor, în Cimitirul Municipal și la Grădina Zoologică. Pentru eficacitate în combaterea acestor insecte, acțiunea se va realiza în două etape, apel și rapel.

O nouă campanie de dezinsecție la Sibiu. Avertisment pentru copii și persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace!

Substanța folosită este Deltatim Plus și nu prezintă un pericol major pentru sănătatea populației, fiind avizată de către Ministerul Sănătății. Reprezentanții Primăriei avertizează totuși, persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii, să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.

În cazul condițiilor meteo nefavorabile, acțiunile vor fi prelungite sau decalate pentru o periodă care va fi anunțată în prealabil, se mai arată în comunicatul oficial al Primăriei Sibiu.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doctorul care a descoperit Omicron: Mi s-a cerut să nu spun că dă forme uşoare ale bolii

Doctorul care a descoperit Omicron: Mi s-a cerut să nu spun că dă forme uşoare ale bolii. Angelique Coetzee, printre primii medici sud-africani care au aflat despre mutaţiile suferite de SARS-CoV-2, a povestit prin ce calvar a trecut, în momentul în care a dorit să comunice lumii rezultatele obţinute.

Pericolul ascuns din utilizarea îndelungată a paracetamolului

Pericolul ascuns din utilizarea îndelungată a paracetamolului. Risc de atac de cord şi accident vascular cerebral în cazul utilizării îndelungate a unuia dintre cele mai folosite medicamente în ţara noastră.

Copilul tău face febră şi are gura plină de băşici? Herpangina e de vină. De unde apare şi cum se tratează boala

Herpangina este o boală infecţioasă care afectează mai ales copiii cu vârste…

Klaus Iohannis a explicat cum vor fi vaccinați românii!

Klaus Iohannis a explicat cum vor fi vaccinați românii. Președintele țării a detaliat, luni, după o ședință cu reprezentanții MAI, MApN și ai Ministerului Sănătății, cum va arăta campania de vaccinare. Președintele a explicat că vaccinul va fi administrat etapizat populației. La locul de muncă, în centre special amenajate și inclusiv „drive-through”.