Infirmieră arestată pentru falsificare de teste Covid! Femeia este suspectată că, împreună cu un complice, fura teste Covid, pe care le făcea pe bani şi falsifica rezultatele finale.

O infirmieră şi partenerul ei sunt suspectaţi că furau teste Covid din spital. Le făceau acasă la „clienții” lor pentru bani, apoi dădeau rezultate negative. Poliția a găsit acasă la cei doi teste Covid şi o cantitate mare de materiale medicale.

Investigaţiile sunt în curs de desfăşurare. Există riscul ca printre zecile de persoane care au făcut testul cu medicul fals să se numere și bolnavi reali, scrie Il Messaggero.

Este vorba despre o infirmieră de la spitalul San Paolo din Civitavecchia. Oraș situat la circa 50km nord-vest de Roma, în regiunea Lazio, şi de partenerul ei, bănuiţi că au făcut teste false la zeci de persoane.

Infirmieră arestată pentru falsificare de teste Covid! Femeia avea și un complice care se dădea drept medic.

Femeia fura testele din ortopedia spitalului în care lucra, iar partenerul ei se dădea medic şi făcea testele acasă, contra cost, apoi falsifica rezultatele.

Anchetatorii verifică dacă printre persoanele „testate” de cuplu există vreuna infectată cu noul coronavirus şi, neştiind că este bolnavă, a răspândit virusul.

Înşelătoria ar fi început în aprilie şi a fost descoperită după ce s-a sesizat angajata unei firme de curăţenie. Femeia şi colegii ei fuseseră testaţi de falsul medic, chemat de proprietarul companiei. Când femeia a primit rezultatul negativ, „semnat” de Spitalul Spallanzani, în raport apărea că, totuşi, „pozitivitatea nu este exclusă”. Femeia a mers la spital pentru a cere explicaţii, iar acolo i s-a spus că nu a fost niciodată testată.

Apartamentul celor doi a fost supus unei percheziţii, fiind găsite teste Covid şi o cantitate mare de material medical.

Zeci de persoane care ar fi făcut testul fals au fost audiate la Civitavecchia, dar bănuiala anchetatorilor este că numărul acestora poate fi mai mare.

sursa articol: digi24

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Un român s-a trezit cu 2 Mil de lei în cont şi a refuzat să returneze banii

Un român s-a trezit cu 2 Mil de lei în cont şi a refuzat să returneze banii. Administratorul unei firme din Bucureşti a fost condamnat definitiv la doi ani şi..

Psihoză la pompe: Un bărbat a alimentat 1000L la o benzinărie din Alba

Psihoză la pompe: Un bărbat a alimentat 1000L la o benzinărie din Alba. Pe fondul scumpirilor la carburanți care au panicat un număr mare de șoferi și care…

Germanii revoltați că românii muncesc în condiții mizere

Germanii revoltați că românii muncesc în condiții mizere. Condițiile de cazare ale muncitorilor români dintr-o fermă de sparanghel din Germania a atras atenția

Ce să bei pentru a-ți ține în frâu tensiunea arterială

Ce să bei pentru a-ți ține în frâu tensiunea arterială. Un obicei simplu te poate ajuta să diminuezi hipertensiunea. Dacă ai probleme cu tensiunea arterială crescută, cercetătorii au ajuns la concluzia că o băutură populară și la îndemâna oricui poate avea efecte imediate în scăderea hipertensiunii.