Sibiu Open Air Park – festivaluri în aer liber, adventure park și locuri de joacă în Pădurea Dumbrava. Astrid Fodor, actualul primar al municipiului Sibiu, își dorește împreună cu FDGR, ca în următorul mandat să implementeze un nou proiect la Sibiu.

foto coperta: Focus Sibiu

Este vorba despre un spațiu special amenajat pentru festivaluri, concerte, proiecții de film, cu locuri de joacă și un parc de aventură pentru adulți și copii. Locația se află la ieșire din oraș, în Pădurea Dumbrava.

„Noi am discutat mult despre un proiect, care dorim să îl implementăm în perioada următoare. E vorba de o nouă zonă pentru activități culturale și de agrement. Acum ne aflăm în această zonă unde a fost înainte un depozit al armatei. Acum, acest spațiu este folosit ca un depozit al serviciilor publice din Primăria Sibiu. Sunt peste 18 hectare de teren, cea mai mare parte este pădurea.

Ar fi necesar să mai găsim o locație potrivită pentru activitățile culturale, care sunt un brand al orașului nostru. Noi am constatat că zona centrală este supraaglomerată. Evenimentele culturale, chiar dacă s-au extins în cartiere, evenimentele mari acolo nu pot avea loc, având în vedere că deranjează vecinătatea. Iar aici avem o zonă mai mult decât potrivită, pentru un anumit gen de concerte. O zonă unde te simți mai liber, mai relaxat.” a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Sibiu Open Air Park – festivaluri în aer liber, adventure park și locuri de joacă în Pădurea Dumbrava pe o suprafață totală de 18 hectare

Locația viitorului Sibiu Open Air Park, care se întinde pe o suprafață de 18 hectare, va deservi pentru organizarea de festivaluri, concerte, proiecții de film. Nu vor lipsi de aici nici locurile de joacă și se va amenaja și un parc de aventură.

„Avem foarte multă pădure în jurul nostru, și atunci aici am putea veni cu o idee de genul unui parc de aventură pentru mai multe categorii – începători, avansați. Eu îmi aduc aminte și de concursurile de orientare turistică.” a completat Corina Bokor, viceprimar Sibiu.

Următorul pas în ceea ce privește acest proiect este alcătuirea documentațiile tehnice, în baza conceptului descris.

„La aceste proiecte mari ne vom consulta întotdeauna cu comunitatea și mai ales cu organizatorii de evenimente, să vedem ce nevoi concrete au ei, pentru a veni cu ofertă cât mai bogată pentru comunitatea noastră, să mai diversificăm oferta culturală.” a mai adăugat, Astrid Fodor.

https://www.facebook.com/forumulsibiu/posts/3393644667429718

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată!

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Cum arată cel mai mare rechin alb prins în largul coastei canadiene

Cum arată cel mai mare rechin alb prins în largul coastei canadiene? “Regina Oceanului” a fost prinsă lângă coastele Canadei. Rechinul uriaș din specia Marele Alb are 50 de ani!

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.

Urzicile au ajuns mai scumpe decât carnea de porc

Urzicile au ajuns mai scumpe decât carnea de porc. În postul Paștelui, când creștinii ortodocși nu mănâncă carne și lactate, un kilogram de urzici a ajuns să…

Un MiG 21 și un elicopter s-au prăbușit deasupra Dobrogei: 8 români au murit

Un MiG 21 și un elicopter s-au prăbușit deasupra Dobrogei: 8 români au murit. Un avion MiG-21 al aviaţiei române s-a prăbușit miercuri seara, după ce a…