Lucrări de reabilitare termică la 3 blocuri de pe Calea Dumbrăvii. Primăria Sibiu a emis ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare termică a primei dintre cele trei clădiri de blocuri incluse în proiectul finanțat din fonduri europene prin Programul Operațional Regional – Axa 3.

Din această săptămână au început lucrările la blocul de pe Calea Dumbrăvii nr. 26. În următoarele 9 luni, firma contractată de Primărie va executa următoarele lucrări la acest bloc:

  • Înlocuirea zidăriei balcoanelor și închiderea acestora cu tâmplărie termoizolantă;
  • Izolarea termică a fațadelor, a plăcii peste ultimul nivel și a planșeului peste subsol;
  • Repararea elementelor de construcție a fațadei care prezintă un potențial pericol de desprindere sau care afectează funcționalitatea clădirii;
  • Repararea acoperișului tip șarpantă, inclusiv repararea sistemului de colectare și evacuare a apei de ploaie;
  • Refacerea finisajelor interioare în zonele de intervenție;
  • Repararea trotuarelor de protecție pentru eliminarea infiltrațiilor la infrastructura clădirii.

Lucrări de reabilitare termică la 3 blocuri de pe Calea Dumbrăvii, în valoare de 1.8 milioane de lei.

În comunicatul de presă, emis de către reprezentanții Primăriei Municipiului Sibiu, se specifică faptul că și Blocurile de pe Aleea Biruinței nr. 5 și str. Rusciorului nr. 31, bl. 16 urmează să fie supuse reabilitări termice. Acestea fac parte dintr-un contract comun, în valoare totală de 1,8 milioane de lei.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată!

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Investiții la Sibiu: FAN Courier a cumpărat 8 hectare de teren lângă Șura Mică

Investiții la Sibiu: FAN Courier a cumpărat 8 hectare de teren lângă Șura Mică. FAN Courier a cumpărat 8 hectare de teren la marginea Sibiului și pregătește o..

Fabrică de încălțăminte din Sibiu cumpărată de Prada

Fabrică de încălțăminte din Sibiu cumpărată de Prada. Faimoasa companie de modă și produse de lux Prada a devenit singurul proprietar al fabricii de…

Un nou hotel la Sibiu va fi construit lângă Calea Dumbrăvii

Un nou hotel la Sibiu va fi construit lângă Calea Dumbrăvii. Consilierii locali ai Sibiului sunt chemați să aprobe în ședința de săptămâna aceasta, printre altele, documentația de urbanism pentru construirea unui hotel nou pe strada Mărășești, în apropierea Căii Dumbrăvii.

VIDEO – Încep lucrările de modernizare ale Stadionului Municipal Sibiu la standarde UEFA.

După ce, pe 10 august, s-a anunțat semnarea contractului pentru modernizarea Stadionului Municipal, în această săptămână primarul Astrid Fodor, reprezentanții constructorului CON-A și echipa din Primăria Sibiu care va gestiona contractul și va monitoriza lucrările, au fost prezenți în teren. Au fost vizualizate locațiile și s-a discutat concret pe tema graficului de lucrări.