Inima culturală a Sibiului pulsează din nou. Se redeschide Teatrul Radu Stanca. Spectacolele programate inițial în aer liber, se vor muta în spațiul scenelor interioare.

Până pe data de 4 octombrie, publicul este invitat la 18 reprezentații ale unor spectacole apreciate din repertoriu, dar și la o nouă premieră. La Fabrica de Cultură – Sala „Lulu” vor avea loc spectacolele: „Steaua fără nume”, de Mihail Sebastian, în regia lui Florin Coșuleț; „Balul”, după o idee Théâtre du Campagnol, în regia lui Radu Nica; „Iubire cu năbădăi”, de Marc Camoletti, în regia lui Șerban Puiu; „Sunt o babă comunistă”, după Dan Lungu, în regia lui Mariana Mihu-Plier și „Îmi place cum miroși”, după Neil Simon, în regia lui Șerban Puiu.

Sala mare a Teatrului Radu Stanca se redeschide și ea și așteaptă spectatorii la reprezentațiile: „Încurcă-i, drace!”, după Ray Cooney, în regia lui Șerban Puiu; premiera spectacolului Autobahn”, de Neil LaBute, în regia lui Andrei și Andreea Grosu; „Live”, de Thomas Perle, în regia lui Bobi Pricop și „Felii”, de Lia Bugnar, cu Ofelia Popii.

Inima culturală a Sibiului pulsează din nou. Se redeschide Teatrul Radu Stanca, dar cu respectarea măsurilor de distanțare fizică.

Ca măsură de precauție, spectacolele prezentate în interior vor fi jucate în prezența unui număr limitat de spectatori: 80 de locuri la Sala Mare a Teatrului, respectiv 100 de locuri la Fabrica de Cultură – Sala „Lulu”. De asemenea, vor fi create culoare separate de acces și ieșire pentru public, iar plasarea în sală se va face cu respectarea distanțării fizice. Accesul publicului va fi permis în urma unui triaj epidemiologic.

Alături de spectacolele prezentate pe scenă, Teatrul Radu Stanca va continua și seria difuzărilor pe Scena Digitală. Programul complet al reprezentațiilor este disponibil pe tnrs.ro

Biletele pentru toate spectacolele pot fi achiziționate atât online, cât și de la Agenția Teatrală (str. Nicolae Bălcescu, Nr.17) sau din rețelele partenere: Entertix.ro, Kompostor.ro, Bilet.ro, Eventbook.ro, Iabilet.ro, MyStage.ro și TomTix.ro.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată!

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Adrian Ordean devine cetățean de onoare al județului Sibiu

Adrian Ordean devine cetățean de onoare al județului Sibiu. Titlul i-a fost acordat de către Conducerea Consiliului Județean Sibiu, în cadrul Festivalului HermannstadtFest. Alături de fondatorul tupei Compact, o a doua distincție, primit-o și doamna Mihaela Stănuleț. Gimnastă de succes, aceasta a contribuit la o medalie de aur la JO din Losa Angeles 1984.

Invitație la cea mai mare expoziție de artă grafică europeană

Vara aceasta orașul Sibiu găzduiește cea mai mare expoziție de arta grafică europeană care va atrage numeroși pasionați de artă din această zonă, precum și din întreaga țară. Expoziția va avea loc în perioada 31 iulie – 27 septembrie, începând cu ora 11.

Festivalul Internațional de Teatru Sibiu 2021 debutează la sfârșitul acestei săptămâni

Festivalul Internațional de Teatru Sibiu 2021 debutează la sfârșitul acestei săptămâni. Începând…

Festivalul Internațional de Artă Stradală debutează de astăzi, la Sibiu! Programul complet.

Festivalul Internațional de Artă Stradală Sibiu (SISAF) continuă și în acest an să înfrumusețeze clădirile din orașul de la poalelel munților Făgăraș. Galeria de Street Art în aer liber însumează în prezent, 84 de lucrări și peste 8.000 de metri pătrați de culoare. Festivalul Internațional de Artă Stradală Sibiu. Acestora li se vor adăuga, în perioada 10-16 august 2020, încă 17 lucrări noi cu tema ediției – #Origins.