Festivalul Internațional de Teatru Sibiu 2021 debutează la sfârșitul acestei săptămâni. Începând de vineri, 20 august și după o ediție care a avut loc online pentru siguranță, FITS – cel mai mare festival sibian, revine anul acesta în format fizic, cu peste 600 de evenimente susținute de artiști din 37 de țări de pe toate continentele.

„Construim speranța împreună / Building hope together” – aceasta este tema ediției 2021, sub care vor fi reunite producții de teatru, dans, circ, film, musical, operă, carte, conferințe, expoziții, performance, muzică și spectacole de stradă.

Până în data de 29 august, unele dintre cele mai apreciate trupe de artiști la nivel mondial vor fi prezente la Sibiu, dintre care menționăm: Israel Galván Company, Charlotte Rampling, Tokyo Metropolitan Theatre, Kibbutz Contemporary Dance Company, María Pagés Compañía.

Festivalul Internațional de Teatru Sibiu 2021 debutează la sfârșitul acestei săptămâni cu reprezentații în săli de spectacole, în spații neconvenționale, în biserici sau în piețele centrale ale Sibiului
Festivalul Internațional de Teatru Sibiu 2021 debutează la sfârșitul acestei săptămâni. Începând de vineri, 20 august și după o ediție care a avut loc online pentru siguranță, FITS - cel mai mare festival sibian, revine anul acesta în format fizic, cu peste 600 de evenimente susținute de artiști din 37 de țări de pe toate continentele.

Reprezentațiile vor avea loc în săli de spectacole, în spații neconvenționale, în biserici, în piețele centrale ale Sibiului, creând atmosfera unică a Sibiului festival. Dar dacă nu puteți ajunge la Sibiu, puteți vedea spectacolele și online.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu este organizat de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, sub Înaltul Patronaj al Președinției României, principalul finanțator fiind Primăria Municipiului Sibiu.

Programul complet al FITS, îl găsiți aici https://www.sibfest.ro/

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Cât se dă darul la nuntă în 2021

Cât se dă darul la nuntă în 2021? Nunțile sunt evenimente importante în viața oricărui cuplu, sunt extrem de frumoase, dar și costă. Este plăcut să îți alegi machiajul și ținuta elegantă pentru fericitul eveniment, dar acestea nu sunt singurele costuri cu care te vei confrunta de-a lungul acestui sezon de nunți. Mai este și darul de nuntă!

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient.