Strada Hațegului va fi blocată 3 luni din cauza lucrărilor la canalizare. Lucrările de reabilitare a cartierului Ștrand continuă cu modernizare canalizării pluviale pe strada Hațegului. Începând cu această săptămână, circulația va fi blocată timp de 3 luni, pe durata lucrărilor de reabilitare.

Această lucrare are ca scop îmbunătățirea capacității de preluare a apei de ploaie. Zona era inundată în repetate rânduri în cazul unor ploi abundente, semn că această canalizare trebuia redimensionată pentru a face față cantităților mari de apă. Conducta va fi ulterior cuplată cu cea realizată în același scop pe str. Maramureșului, printr-o investiție a SC Apă Canal SA.

În perioada lucrărilor, septembrie – noiembrie 2020, circulația pe strada Hațegului se va închide complet. Carosabilul va fi afectat de săpăturile necesare introducerii unei tubulaturi de mari dimensiuni. Pietonii vor putea circula în continuare pe trotuare spre locuințe sau spre unitățile de învățământ de pe această stradă, pentru că acestea nu vor fi afectate de lucrări.

După ce Strada Hațegului va fi blocată 3 luni din cauza lucrărilor la canalizare, carosabilul și trotuarele vor fi complet refăcute

În comunicatul Primăriei se mai precizează că la finalul lucrărilor de introducere a noilor conducte, carosabilul și trotuarele vor fi complet refăcute. Strada Hațegului face parte dintr-un proiect mai amplu de modernizare a zonei de blocuri din cartierul Ștrand.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată!

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Investiții la Sibiu: FAN Courier a cumpărat 8 hectare de teren lângă Șura Mică

Investiții la Sibiu: FAN Courier a cumpărat 8 hectare de teren lângă Șura Mică. FAN Courier a cumpărat 8 hectare de teren la marginea Sibiului și pregătește o..

Fabrică de încălțăminte din Sibiu cumpărată de Prada

Fabrică de încălțăminte din Sibiu cumpărată de Prada. Faimoasa companie de modă și produse de lux Prada a devenit singurul proprietar al fabricii de…

Un nou hotel la Sibiu va fi construit lângă Calea Dumbrăvii

Un nou hotel la Sibiu va fi construit lângă Calea Dumbrăvii. Consilierii locali ai Sibiului sunt chemați să aprobe în ședința de săptămâna aceasta, printre altele, documentația de urbanism pentru construirea unui hotel nou pe strada Mărășești, în apropierea Căii Dumbrăvii.

VIDEO – Încep lucrările de modernizare ale Stadionului Municipal Sibiu la standarde UEFA.

După ce, pe 10 august, s-a anunțat semnarea contractului pentru modernizarea Stadionului Municipal, în această săptămână primarul Astrid Fodor, reprezentanții constructorului CON-A și echipa din Primăria Sibiu care va gestiona contractul și va monitoriza lucrările, au fost prezenți în teren. Au fost vizualizate locațiile și s-a discutat concret pe tema graficului de lucrări.