foto coperta: oradesibiu.ro

Ministrul Sportului în vizită la CSU Sibiu. Discuții despre repornirea compețiilor de baschet pe timp de pandemie Covid-19, au avut loc între conducerea BC CSU Sibiu și Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, aflat în vizită la Sibiu.

S-a dezbătut, în cadrul întrunirii, modul în care se poate produce revenirea la baschet. Provocările echipelor și cluburilor din întreaga țară, pentru sporturile de echipă, în sală, așa cum este cazul baschetului, sunt multiple, dar, în același timp optimiste.

”Mi-am dorit foarte mult să am această întâlnire cu reprezentanții BC CSU Sibiu. Un club cu tradiție, unul dintre cele mai iubite cluburi de baschet masculin din România. Sunt impresionat de atmosfera meciurilor de aici, din Sala Transilvania, de fanii incredibili pe care îi au. În plus, dincolo de partea sportivă, CSU este un club cu un impact major și asupra comunității din oraș. Prin proiecte frumoase prin care se implică activ nu doar în viața fanilor, ci și a locuitorilor. Au fost discuții extrem de utile pentru că sporturile de sală, de echipă suferă în continuare foarte mult. Pentru mine este important să cunosc și părerea cluburilor, dificultățile lor, pentru că practic aici cresc și se formează jucătorii.

Observ că sunt în continuare probleme legate de înțelegerea protocolului, și de felul în care se pot organiza competițiile. Știu cât de greu este să ne adaptăm la noua situație. E o provocare pentru toată lumea. Din păcate, nu ne permite momentan să revenim la felul în care organizam aceste meciuri, înainte de pandemia de Covid-19.”, a declarat Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului.

La începutul lunii septembrie, se va decide în ce formulă ar urma să înceapă noul sezon de baschet

”Am avut o discuție extrem de benefică clarificării unor aspecte legate de cum ne putem desfășura activitatea, în baza reglementărilor existente, Privim cu optimism începea meciurilor și mă bucur că am găsit în domnul ministru o persoană extrem de interesată și implicată în tot ceea ce privește reînceperea competițiilor în sală, în condiții de maximă siguranță.

Ne-am bucurat să aflăm că dânsul cunoaște fenomenul BC CSU Sibiu, marea familie care s-a creat între club, suporterii și partenerii echipei și așa cum toată lumea așteaptă, sperăm ca momentul reîntâlnirii noastre, în sala de baschet, să fie cât mai curând”, a delcarat Horațiu Floca, președintele BC CSU Sibiu.

Primii care vor intra în focurile competițiilor, vor fi juniorii  BC CSU Sibiu Under 18, care vor participa la Ploiești, în luna septembrie, la turneul final. Tot în prima parte a lunii septembrie, Consiliul Director al Federației Române de Baschet ar urma să se decidă în ce formulă ar urma să înceapă sezonul competițional 2020/2021, atât pentru seniori cât și pentru juniori.

sursa articol: https://www.oradesibiu.ro/2020/08/31/ionut-stroe-ministrul-sportului-prezent-la-sibiu-intalnire-cu-conducerea-csu/

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată!

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doctorul care a descoperit Omicron: Mi s-a cerut să nu spun că dă forme uşoare ale bolii

Doctorul care a descoperit Omicron: Mi s-a cerut să nu spun că dă forme uşoare ale bolii. Angelique Coetzee, printre primii medici sud-africani care au aflat despre mutaţiile suferite de SARS-CoV-2, a povestit prin ce calvar a trecut, în momentul în care a dorit să comunice lumii rezultatele obţinute.

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.

Pericolul ascuns din utilizarea îndelungată a paracetamolului

Pericolul ascuns din utilizarea îndelungată a paracetamolului. Risc de atac de cord şi accident vascular cerebral în cazul utilizării îndelungate a unuia dintre cele mai folosite medicamente în ţara noastră.